flyttpackar

god dag! vilket mulet väder det är idag (: mysigt att vara inne när regnet öser ner. jag är en riktig mysmänniska. nog därför jag tycker så mycket mer om hösten och vintern än sommaren. vi håller på att flyttpacka här idag. har hållt på hela dagen. vaknade halv två. vi har vänt aningen på dygnet satt uppe och myspysade till 03 i natt. dax att få in vanliga sovvanor snart då sebastians semester inte varar för evigt och han börjar med körkortet snart. sen börjar jag halv åtta någon dag nu framöver vet jag!

vi har packat ner mer eller mindre hela skafferiet nyss, ja det som inte hinner gå ut innan vi kommer till huset, så hittade vi en förpackning av "creme caramell" mums! så det har jag precis gjort iordning, ska bara stå på kylning så blir det efterrätten sen efter middagen. det här blir det ikväll. den pastan är verkligen god! så middagen ser vi fram emot (; så ikväll blir det alltså italienskt här hemma i flyttkaoset! fast vi har faktiskt fått det riktigt fint trots alla flyttlådor!

ska ta och hjälpa till med middagen nu. älsklingen kom precis tillbaka från affären. vi måste äta mycket ur frysen nu och hittade massa kycklingfilé. så det blev bra med den maträtten ikväll. sen blir det lite pill med bröllopsfoton och en slappkväll i soffan framför en bra film medans vi mumsa creme caramell och dricker te. mysig kväll!

vi hörs och syns underbaringar! ha en jättemysig kväll (: puss&kram.



4,5 månad sen vi gifte oss nu. ♥





Kommentarer
Postat av: Emma

Fina ni!

Vad jobbar Sebastian med förresten? :)

2011-06-22 @ 00:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback