God morgon god morgon!

happy musik på morgonen!

hoppas ni sovit jättegott! jag har sovit som en prinsessa. vaknade för 1,5 timme sen. och har legat och myst i sängen med katterna och älsklingen, sen låg jag och mediterade och lyssnade på avslappnande appar på iphonen! efter det blev det frukost och nu ska jag strax hoppa in i duschen. jag och mamma ska åka och fika och kika runt i farsta. köpa löste osv (: sen när sebastian och hans pappa har släpat ut allt tungt på vinden och åkt till tippen så ska vi packa ner vinter kläder osv som inte behövs uppe nu. tänk snaaart flyttar vi :D den 29 juni kommer städfirman hit och flyttstädar och ja, den 1 juli flyttar näste man in. och vi bor hos mamma i 8 veckor, sen blir det en stor flyttbil till linköping! när vi åker ner kör mamma oss. och i samma veva kommer vi åka till byggvaruhus och ikea och köpa hem allt i renoveringsväg som vi behöver, sen är det bara att sätta igång och slita ut ett rum i taget. vi ska börja med hectors rum, sen vårt sovrum, sen badrummet på övervåningen. så först ut övervåningen alltså (: sen blir det köket och toaletten på entréplan och tapetsering och målning. inreda osv. kommer bli riktigt kul. jag ska köpa en gasmask, haha, för jag målar ju. jobbade som målare på ett företag innan och jag målar fort, så medans sebastian bygger upp köket och fixar där så kommer jag måla och tapetsera. alla tapeter och färger är noga utvalda! kommer bli kalasbra :D gud vad vi lämngtar!! pirrar i hela magen! hiii.

jag är SÅ lycklig! jag njuter av varje dag. det här är det bästa som hänt mig. jag är så himla glad att jag lyssnade på mitt hjärta och följde det. för att stanna kvar och aldrig röra på sig, det gjorde mig inte glad. nu lyser det om mig säger alla. och det känns! jag är LYCKLIG!!

ska hoppa in i duschen nu och ta och sätta på mig en sommarklänning. glad att jag hittade massa klänningar som jag kan ha (: igår på konserten hade jag en svart klänning med små små vita prickar som är skuren direkt under brösten. den är från h&ms barnavdelning. helt sjukt att jag kommer i den. med dunderklumpen på magen (;

vi hörs sötnosar! var rädda om er och ha en fantastisk dag nu! PUSS!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback