Lediga tillsammans

god morgon! sitter och dricker upp det sista tet från den goda frukosten vi åt nyss. så mysigt att ligga länge och bara mysa i sängen innan en lugn frukost ihop. idag ska vi åka och göra alla tester för vår nya säng. det skulle ta ca en timme. och sen kommer den skräddarsys för oss. kommer ta leveransdatumet så vi får den lagom tills vi ska flytta in i huset. vi kommer bo hos mamma tills jag går på ledigheten i september. så vi får åtta hääärlig veckor ihop, hihi. ska bli mysigt faktiskt även fast det känns helt wierd att flytta hem i den här åldern. när man är gift, väntar barn osv. men det är ju en tillfällighet för att få ihop alla bitar på bästa sätt.

allt löser sig alltid till det bästa. ni vet det va? oavsett hur jäkligt allt känns så blir det alltid till det bästa i slutändan. det är jag ett levande bevis på. jag trodde jag skulle vara död redan. så många ggr jag varit inne för överdoser på akuten. en självdestruktiv vardag till en positiv glad inställning till livet. jag tar ingenting för givet, och jag tar varje tillfälle till att njuta. jag är så glad att jag lever och mår så bra som jag gör idag. får ofta höra hur långt jag kommit. och på loppet inom några år så har jag klamprat mig upp ur en spiral av någonting som jag inte önskar att min värsta fiende befann sig i. igår fick jag höra av en jobbkompis att hon är så fascinerad över hur jag är som person och att hon tycker att jag alltid är så glad och positiv. jag förklarade för henne att jag inte ser några som helst bra anledningar till att tycka att livet är värt att älta bort och vara bitter. jag har mått dåligt, jag vill må bra och den enda som kan göra någonting åt det är jag själv. vilket jag gjort. som sagt, ingenting är förevigt. ta vara på varje dag. undra egentligen varför det krävs att vara med om någonting, typ en olycka eller ett trauma för att vakna upp.

nu blir det duscha och göra oss iordning, sen åker vi. ha en toppen dag nu, så hörs vi mer sen ♥ idag är en speciell dag. en sorlig dag, som jag har lovat mig själv att försöka vara glad på. för hennes skull. skriver mer om det sen.

puss&kram!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback