Ledighet

hallå finingar! mår ni bra i värmen? (: jag mår bara bra, känner mig sådär lagom seg i kroppen, tagit en riktig slapp dag idag. skönt efter den långa dagen igår! vi hade verkligen en jättebra dag. en blandning mellan massa skratt, djupa samtal om livet, framtidsplaner, bebisprat så kul att anna också väntar en liten bebis. vi byter vecka samma dag så igår gick hon in i vecka 16 och jag 26. vi hade superfint väder och det var så himla vackert att åka förbi alla fina rapsfält när solen var påväg ner efter 5 timmars ullaredsshopping! vi lyssnade på ted gärdestad och jag rös i kroppen många gånger. det var längesen jag hade en sån bra dag! glad att vi lovat att hålla kontakten och ses mycket trots att vi flyttar från sthlm nu. vi kommer ju ha mycket närmre till ullared nu och det blir nog ett och annat besök där när hon hälsar på! ♥

var verkligen nöjd med besöket på ullared. eller gekås som det heter! dom hade bra och fina bebissaker och en av favoritköpen var helt klart den svarta amningskudden med vita prickar! sebastian skulle sy en åt mig och hector just i det tyget, men det kändes onödigt när den på ullared kostade 149 kr (: handlade för 4200 kr. och jag ångrar inga köp alls. blev massa fin inredning till huset, kläder till både mig och älsklingen och mycket till hector. ska ta mig i kragen och fota allt sen så ni får se (: tar lite tid att lägga upp bilder. så blir nog bilder med flera saker på varje bild ^^ annars går det aldrig! dagen var perfekt iallafall! tack gumman! hade superkul och mysigt!

dagen har som sagt varit väldigt väldigt lugn. en sån dag med inga måsten och göra det som faller på. jag vaknade av panikkissnödighet i vanlig ordning, det är knappt så jag kommer till toaletten. jag är glad att vi ska renovera badrummet på övervåningen :P för nu måste jag gå ner två trappor för att kunna gå på toa. inte så optimalt när man kissar femtioelva ggr per dag :D vi pratade lite om att ha ett stooort sovrum på vinden, det är så pass högt i tak där och golv är lagt, så vi behöver bara måla, lägga nytt golv över om det inte är fint plankgolv då slipar vi och målar det. och sen ha ett mysigt sovrum däruppe! sätta in en spiraltrappa. en i den här stilen. vi har många planer för huset (: ska bli sjukt kul att fixa allt som vi vill ha det! planer på att bla slå ut väggen mellan kök och matrummet och bygga ett stort kök med köksö och ett stort matbord! våra köksstolar har kommit också så dom ska vi hämta någon dag! (:

ska klura lite på middagen. fick som svar "överraska mig" när jag frågade maken vad han ville ha till middag. han är på körskolan just nu och pluggar för fullt så jag står för middagen ikväll. ska kolla lite på tasteline. där brukar det finnas mycket bra maträtter. men först ska jag lägga mig på sängen och vila och läsa lite i en inredningstidning!

ha en jättemysig kväll nu så hörs vi senare. får se om jag orkar lägga upp ullaredsfynden eller om jag tar det imorgon, är nämligen ledig då med. och ikväll blir det massa mysande med älsklingen ♥ vi ska titta klart på en film vi såg nu innan han åkte, och titta på en till. äta middag, kramas och bara mysa runt här hemma i myskläder :D längtar! kom hem nu älskling!!!

ta hand om er!! puss&kram!

ps. självklart får ni ta efter tips från mig, jag lägger upp bilder på inredning, pyssel mm för att just inspirera er! jag har aldrig hängt upp mig på att folk "härmar" ser det bara som att ni tycker det jag gör är fint! (: bättre kompliman kan man ju inte få! så låna på :D ds.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback