lördagskvällen

god kväll underbaringar! hoppas ni mår toppen! (: vi är fräkniga och glada, hihi. legat ute på en filt i 2,5 timme och mumsat frukt och kycklingsallad. riktigt skönt var det. harry hängde med oss och njöt järnet. vi hade ganska många blickar på oss ute, nakenfisen drog till sig uppmärksamhet vill jag lova (: han hade ingen solskyddsfaktor så det blev skuggan för oss. och han kurrade och myste och bufflade mot alla hundar som kom och skulle hälsa. haha. han är en modig "liten" barbapappa. han är så tjock. fast dom ska vara knubbiga (: det tillhör rasen. träffade mamma också. hon var ute med adolf så vi slog oss ner bredvid varandra och sen kom hennes kompisar dit, trevligt och mys (:

jag är så himla trött ikväll. kommer bli helt underbart att krypa upp i soffan och gosa med älsklingen och alla kissar och titta på film. fick tips av en tjejkompis om "the experiment" den verkade bra, så det blir lördagskvällens film! thriller/drama! och mumsa massa frukt! men innan ska vi till nakenfisuppfödarna igen och kela. ska bli mysigt (:

hector bufflar runt därinne och gör mamma varm i hjärtat. satt och tittade på magen nyss. så petade det till på ena sidan. han är stark min lillprins ♥ jag mår otroligt bra när jag är gravid. förutom illamåendet i början och foglossningen så är jag lycklig i hela kroppen. njuter av varje sekund. myser med magen, klappar på den och sebastian pratar med honom ofta. säger hur mycket vi älskar honom och att han ska sova gott om det är kväll osv. en som kom in på jobbet i går kväll lös som en sol, så jag sa att det är så himla underbart med glada människor, det är så fint att se. han sken upp ännu mer och sa att man inte kan vara olycklig när man har fem barn. att livet blev helt annorlundare, lyckligare, att han alltid känner den där sanna inre lyckan. den som aldrig riktigt hittade innan. han sa att livet går ju upp och ner, och visst har man sämre dagar, men barnen gjorde alltid honom lycklig oavsett vad. han önskade oss all lycka till och sa "vänta du bara, du kommer uppleva lycka som du aldrig upplevt innan" jag rös i hela kroppen. och längtar ännu mer. om det ens gick det trodde jag inte var possible.

nu ska jag vila lite innan vi ska åka och hälsa på kissarna. ögonen går i kors ^^ hoppas er lördagskväll blir mysig (: det har varit en riktigt bra dag idag. och jag är glad :D alltid glad, men extra glad idag (;

puss&kram!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback