picknick i solen

älsklingen kom och mötte mig på jobbet idag när jag slutade. (: perfekt för vi hade riktigt bra kg pris på den goda vattenmelonen. söt och smakar mycket melon och inga svarta kärnor :D så handlade vi till våran picknick också. favorit kycklingsalladen. här hittar ni den. älskar ostkrämen till, mums! så kycklingsallad, blå plommon, färska hallon. vindruvor, melon, dricka och några tidningar till oss (: jag valde amelia (som jag tyckte var en sån tanttidning för några år sen och tycker är jättebra nu, haha) (; och en plaza kök och badrumsspeciall. blir perfekt att ligga och bläddra i och mysa i solen. ska bli så mysigt ♥ vi är lediga tillsammans imorgon också och på måndag! fast imorgon kväll ska jag sitta barnvakt till söta saga! (: 18-23, så det blir sola och mysa på dagen och sen ha myskväll med henne innan hon somnar och sen någon film eller bläddra i massa tidningar för mig på kvällen sen.

nu är handpenningen på vårt fina fina hus inbetalat också :D igår betalade vi in det. någon undrade vad vi fick betala i handpenning för huset och det låg på 115000 kr. det är alltid 15% som man betalar in till banken när man tar ett boendelån. som man måste ha kontant alltså. tufft om man inte har sålt någonting innan. vi hade ju tur som sålde två lägenheter och även haft chans att spara massa pengar, så vi kan renovera dom där två badrummen, köket, måla om och även köpa möbler. jag säljer alltid av alla möbler när jag flyttar och flyttar till nytt. vissa saker hänger med. tex den högblanka sänggaveln från mio som jag och alex hade. den har jag kvar. dock ska vi inte använda den nu. men jag gillar att byta möbler ofta. har alltid projekt på gång (; så det kommer nog hända en hel del i huset skulle jag tro :D sen har jag kvar lampor och vissa andra saker (: det jag fastnat för mycket helt enkelt. men annars blir det nytt nytt. lika skoj varje gång (; tar bort det där jobbiga och slitiga med att flytta (; först flyttar vi till mamma och bor hos henne i två månader och sen flyttar vi till huset sakta men säkert in i huset medans vi fixar kök, badrum och målar om och fixar i vårt sovrum och hectors sovrum. kommer bli kalasbra :D sen firar vi hectors första jul i huset. vi kommer bli massa människor hemma hos oss. ska bli så mysigt (: längtar SÅ :D

nu är allt klart. så nu blir det picknick i solen och i sköna gräset på en stor filt med hjärtat! ♥

ha en underbar dag (: puss&kram!



den här svartvit randiga mattan från ikea funderar jag på att ha i matsalen under ett enormt vitt långbord med massa olika stolar runtomkring bordet fast i samma färg - svart! två stora mattsvarta taklampor över bordet. kommer bli fint! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback