sommarkväll.

sveriges nationaldag idag. det firade vi med en stor rensning hemma hos mamma i fem timmar. gud va skönt att ha kommit så långt! nu är det snart dax att flytta på oss dit. jag längtar faktiskt. ett steg närmare vårt drömhus. stället där vi ska rota oss. skaffa oss en mysig och händelserik vardag. jag pratar mycket med jessica. jag är så glad för henne. tänk att vi fann varandra så. hon pratar om mysiga utekvällar med kompisar, stora gäng som sitter och grillar ihop på klipporna och bada i vår sjö. jag längtar! jag längtar så himla himla mycket efter allt. efter alla renoveringar, all planering, den stora inflyttningsfesten, efter hector, efter julafton när alla våra familjer kommer och firar hectors första jul. efter allt mysigt bakande, allt pysslande i trädgården. för pyssel blir det med en tomt på näramre 2000 kvm. ska bli helt underbart! jag längtar verkligen! känns som att allt fallit på plats och för första gången på väldigt många år känner jag mig hel. jag är så stolt över min son som inte går att gosa och pussa på ännu, men gud vad jag älskar honom och är stolt över honom redan! jag har så starka känslor för den här lilla pojken redan att det är sjukt. jag har alltid fastnat för barnen jag passat under åren när jag suttit barnvakt och verkligen älskat dom och varit glad i dom. men den här kärleken. den går inte att beskriva. att skaffa barn med min älskade sebastian är det bästa jag någonsin gjort. coh att köpa det här huset. allt känns SÅ rätt. vi är så glada ni anar inte!!

kvällen var mycket fridfull. blev salladspicknick vid en solnedgång på en klippa vid en glittrande sjö. jag satt och tänkte hela tiden på att så kan vi sitta varje kväll sen. att ha vatten runtomkring där jag bor har alltid varit en dröm. som går i uppfyllelse :D kan knappt fatta!

nu ska vi titta på film, mysa i soffan och njuta av sista timmarna på den här lediga dagen tillsammans. jag tänkte skära upp vattenmelon som vi mer eller mindre lever på nu när det är så varmt. mums! och sen titta på "tusen gånger starkare"

ha en jättemysig kväll nu, så hörs vi imorgon! då jobbar jag 11-19. sen kommer jag hem till ett ganska tomt hem. min älskling ska på skolbal imorgon, hihi. stilig (; han jobbar ju på en skola. och ja, det blir en lugn hemmakväll för mig med hämtmat eller om jag rör ihop nått hemma. och titta på film och bläddra i massa inredningstidningar och gosa med missarna. och sakna världens bästa. i always do.

puss&kram!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback