god kväll.

uh, trött i huvudet, inte varit en bra dag alls. men har man inga dåliga dagar, kan man ju heller inte uppskatta dom bra. jag är så trött på allt drama överallt. varför kan det inte bara vara lugn och ro. och folk undrar varför man isolerar sig från den här galna världen. jag blir helt matt, totalt slut i huvudet och sönder stressad inombords, varför kan vi inte bara få vara ifred. utan tjaffs, utan utskällningar, utan bråk. hjälp, förstår ni inte hur mycket glädje ni tar bort från oss. det ska bli en fröjd att få flytta och boa in sig innan bebis kommer. jag vill bara dra täcket över huvudet.. och idag kom huskontraktet, det ska vi skriva på nu imorgon och skicka till mäklaren. sen är huset vårt. på måndag ska vi till banken och sen rullar det på. tre månader i den här lägenheten och sen får vi nycklarna till vårt drömhus. ligger varje kväll och pratar om hur vi ska göra med allt, hur fint det kommer bli, hur mysigt vi kommer få det. längtar så jag spricker. såfort jag kopplar bort det där negativa, så känner jag bara lycka. och det är det vi ska fokusera oss på nu. för du sebastian, du gör mig lycklig. och av alla motgångar och käppar i hjulen så blir vi bara starkare du och jag. jag älskar dig och gör precis vad som helst för dig. vad som helst.

imorgon ska jag jobba, 09-16 samma på fredag och hela nästa vecka,. på coop. sen får jag mitt schema (: var där idag och gick igenom allt. har fått mina arbetskläder (: skjortan är riktigt snygg, men inte brallorna, fy. men vad göra. (; sen har dom en sida så man kan skriva upp sig på extra pass. jag ska jobba jobba jobba massa! och jobb det verkar det finnas bra med (:

älsklingen tänder ljus och gör mysigt i badrummet, tappar upp ett bad med badbomb från lush. tänkte blanda lite måltidsdryck till oss.. och sen krypa ner i badet med honom. slappna av. mysa ordentligt innan vi ska sova. imorgon går jag upp ring halv sju. tar åtta tåget så jag har en halvtimme innan jobbet, så jag hinner byta om osv osv.

idag var fotografen här och fotade bilderna till hemnet, han vart helt kär i julius och harry och han och hans tjej har funderat på att skaffa nakenkatter. så jag bjöd hit dom på fika någon dag nästa vecka (: ska bli kul. han är bla. bröllopsfotograf. och eftersom jag är inbokat som fotgraf på två bröllop i sommar (kul va :D) så skulle han ta med massa album och visa. riktigt kul.

ikväll har vi ätit middag på restaurang och firat min mormor som fyllde 65 år idag (: grattis igen! var trevligt, men som vanligt är jag så trööött på kvällarna (: så nu ska vi bada och sen krypa i säng. jäspar så käkarna håller på att gå ur led (;

puss&godnatt.



det här kylskåpet med frys blir det från smeg. i matt svart. kostar runt 18.000 kr. dyrt ja, men riktigt fint.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men du, vad är det för utskällningar du får? Låter ju helt bizarrt. Vad har du gjort liksom?

2011-03-10 @ 00:36:15
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vad tråkigt med så mycket negativt runt om en. Säkert är det många som är lite avis på er som vågar satsa riktigt stort med bröllop, bebis och hus så här tidigt in i ert förhållande. Gud så kul att ni får huset och tre månader går fort sen är det bara sätta i turbon och renovera. Jag vet att det kommer bli skitsnyggt =) kramar

2011-03-10 @ 09:00:04
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: dagenskreativa

Kylskåpet med frys är vekligen super snyggt:) Kan inte bli fel med det!

2011-03-10 @ 16:36:08
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/
Postat av: jessica

Det ska bli så spännande att följa graviditeten och husrenoveringen!

Det är ledsamt att läsa om alla tråkigheter runt er, förstår inte varför inte folk kan acceptera och respektera andras sätt att leva. Det finns ju inget rätt eller fel sätt att leva på, så länge man inte skadar någon såklart. Att det ska vara så svårt att förstå!

Kramar.

2011-03-10 @ 20:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback