ingen myser mer än våran lilla familj.













jag älskar er, jag är beroende av er, jag kan inte leva utan er, jag vill inte leva utan er, jag har svårt att andas utan er, jag behöver er, jag är så kär i er, jag blir varm inombords av er, jag blir lycklig i hela kroppen av er, jag känner lycka rakt igenom kroppen när jag ser er, jag känner trygghet när ni är nära mig. ♥

- mamma & jag diskuterade vad lycka är idag. lycka för mig är att ha någon att älska som älskar mig tillbaka, någonting att längta och se fram emot, känna trygghet både i sin kärlek och i sig själv och alltid hålla fast vid det som verkligen spelar roll. allt annat är så oviktigt. lycka för mig är min familj. sebastian, bebis i magen och våra katter. efter alla turer känns det som att livet lugnat ner sig, allt löst sig till det bästa. känner total harmoni. lycka och tillfredsställelse.



Kommentarer
Postat av: Jennica

Skulle vara skoj o se Sebastians katter =)

2011-03-20 @ 23:00:22
Postat av: fanny

jessica: ja men du ser dom ju här :) det är ju våra katter. ;) hans familjs katter bor hos hans föräldrar. en helsvart bondkisse som heter mimmi och en "vanlig" bondkisse som heter maja :)

2011-03-20 @ 23:06:46
Postat av: Jennica

Jo men jag menade de två han hade innan och tillförde er familj. Fick inte de bo kvar =(

2011-03-21 @ 01:30:27
Postat av: Anonym

Jessica: förstår! Det hade blivit lite trångt med 6 katter på 47 kvm.. :/ varken dom eller vi skulle mått bra och eftersom

Dom bor hemma hos hans föräldrar halva tiden. Under sommarna så blev det så. Sen får vi se om dom går ihop.. När vi flyttat till större. Maja & Mimmi kommer antagligen avsky nakenfisarnas vilda personlighet då dom är så lugna och gamla. Men vi får se :)

2011-03-21 @ 06:27:06
Postat av: JeNNica ;)

Okej, då förstår jag. Jag tyckte ju det var lite synd om de att de, som bodde där från början, fått flytta för att det kommit fyra nya katter, men om de ändå brukar bo hos hans föräldrar så förstår jag :) Kanske är humanare med att låta de bo på samma ställe året runt! Men hoppas de går ihop sen, det är ju så mysigt med många katter!! =) Vi har skaffat en till nu, så nu har vi fyra. Inte planerat, men vi tog hand om en kisse på 3 år som skulle avlivas :( Han är supermysig och värd ett långt liv, så det ska vi göra allt för att ge honom!

2011-03-21 @ 11:35:45
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback