k ä r l e k

hemma från stan nu. va mysigt jag och helena har haft det ♥ vi gick och åt och satt och pratade. helena är det gulligaste. satt och fick tårar i ögonen båda två. vad jag är glad att du är i mitt liv gumman! världens bästa vän är du! när vi firar 10 års jubileum om 5 år ska vi minsann på utlandsresa. fast det pratade vi om att vi ev. gör redan nu. får se. hade varit jättemysigt! gick och tittade i affärer. shoppade lite kläder. ett par baggy jeans, en t-shirt med peterpan krage, en babyrosa kort klänning med svarta prickar med knytband under brösten, magen får plats fin fint (: och lite grejer från body shop. en cocoa body butter, den enda jag står ut med nu, proble med massa dofter.. en vanilj parfym luktar ljuvligt! och ett balm för riktigt torr hud med hemp. träffade den söta tjejen på body shop som alltid berömmer mig för mina fina drag, haha blir lika generad varje gång :$ hon och hennes kollega kände på magen. och helena tyckte att dom skulle ta min bloggadress, så lovade vi att komma in igen om ett par månader och visa upp magen igen (; även dom trodde twins. imorgon får vi se. och självklart delar jag med mig här. spännande!!

kom hem till världens mysigaste älskling! kramas och pussas! och nu blir det lite lätt kvällsmat. sen ska vi titta på film innan vi går och lägger oss (: imorgon ska vi upp tidigt båda två. sen är jag långledig! wihooo! :D

hoppas ni får en underbar kväll. och mår bra! (: puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Jag hade också lite problem med dofter när jag var gravid och det håller i sig än idag. Tex mår jag illa av citronsåpa, axe deo och duschcreme som Henrik har använt tidigare och något mer som jag såklart inte kommer på nu. haha



Lycka till imorgon, spännande =)

2011-03-30 @ 21:50:45
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Låter verkligen som du har haft en superdag!Vänner som manhar haft i flera år ska man hålla hårt i.Känner igen det där med dofter.Man får verkligen superluktsinne.Parfym var det bara att undvika för min del,likaså chokladdoft!jag som älskar choklad!men 9 månader får man stå ut.Kram!

2011-03-30 @ 23:05:40
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: johannah

ett litet tips: var lite kissnödig när du gör ultraljudet, tydligen ser man bättre då av nån anledning. blev tipsad om det när jag gjorde 'tidigt' ultraljud i vecka 14 (:

2011-03-30 @ 23:42:12
URL: http://jojigirl.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Eftersom så många tror på tvillingar slår jag väl till på trillingar då ;D hehe

Hoppas allt går fint idag! Kram

2011-03-31 @ 08:02:17
Postat av: Doris

Hoppas allt går bra! Du är en sådan jäkla kämpe Fanny som ordnat allt detta för er, negativa gnällspikar kan aldrig förstå! HEJJA DIG!!

2011-03-31 @ 16:09:39
Postat av: fanny

Doris: GULLEDEJ! sånna som dig doris borde det finnas fler av! då hade jorden varit en finare plats <3

2011-03-31 @ 16:24:00
URL: http://littlemissunshine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback