ledig & solsken

åh helt underbart att vara ledig :D jag är så glad idag! vaknade av massa kattmys och låg länge kvar och läste favorit bloggarna på mobilen & pratade en snabbis med älsklingen på telefon när han hade rast.. innan jag steg upp nyss och satte på två ägg som jag tänkte skiva på en hembakt gi-limpa. mums! magen är huuungrig! (:

solen skiner och planerna nu på dagen är att åka in till stan och titta runt i affärer för att sedan möta upp helena. ikväll blir det lugn och ro, för jag börjar 08 imorgon. jobbar dock bara 4 timmar, så det ska bli fruktansvärt skönt att slippa jobba stängning. att vara kassaledare innebär många sena kvällar.. ända trista, för jag och sebastian går om varandra. men sånt är livet! det är iaf 100% ob på kvällen (; alltid nått som plåster på såren hihi.

sen är jag ledig 1,2,3,4 & 5 då ska jag planera klart och fixa inför lördagen då sebastian fyller 26. det är ingen som tror på jobbet att jag fyller 26 i år. dom tippar på 18 högst 20. haha. ser jag så ung ut? (; bra sen när man blir äldre iof. men nu. nja. att jag fortfarande har barnasinnet kvar och skrattar mycket kan ju vara en sak, det sa iaf en igår. får ofta höra på jobb att jag är så glad och positiv,. sånt blir jag glad för! jätteglad! för det är ju sån jag vill uppfattas,. det är ju sån jag är ^^ hur som helst. det blir födelsedagsfirande, både hela lördagen och söndag kväll med middag hos hans föräldrar. på söndag på dagen åker vi norrut och tittar på huset jag bloggade om innan. ska bli mysigt med en liten roadtripp. och jag ska ladda mobilen ordentligt, musik i bilen är ett måste (: den 4 april börjar min religionkunskap, så det blir pluggande både måndag och tisdag. sen börjar jag jobba igen och jobbar ons, tor, fre, lördag och söndag. på lördag och söndag jobbar jag 19 timmar. heja heja. blir som att jobba 38 timmar iaf när man ser på lönen. ska bli mycket intresant att se lönen när det kommer.. räknat på några tusen lappar över tjugotusen efter skatt från coop iaf. sen har jag ju lön från mitt andra jobb med. jag landar på över trettio efter skatt iaf. dom åker in på sparkontot. att ha utgifter på 2600 kr imånaden gör så man kan spara mycket. riktigt skönt. ska bli kul artt köpa dom möblerna vi vill ha sen utan att behöva vända och vrida.

imorgon kl 14.oo är det även dax för andra besöket hos vår barnmorska maria! ska bli spännande. hon ska klämma på magen och känna om det är tarmarna som gör så att magen ser ut som vecka 20, eller om det faktiskt är så att livmodern är så stor så det är twins. alla och då menar jag alla som ser magen säger på en gång "det där är två" ja, vi får se (: om hon tror det så blir det tidigare ul så vi får se och ja, vara helt säkra och kunna förbereda oss mentalt. säger hon tre smäller jag dock av (; mamma berättade om hennes kompis som väntade sitt första barn och fick tre. omställning som heter duga! dubbeltpyssel som jag brukar säga (;

nu ska jag duka fram frukosten för äggen är klara (: vi hörs senare! ha en toppen dag i solen och ta hand om er! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Nyfiken

Varför är det Så viktigt för dig att skriva vad du tjänar?

De är inte ovanligt att man jobbar när man är 25 år, och inte i v.13 heller för den delen.

Vissa i din ålder har jobbat stenhårt sen gymnasiet och inte sitter de och skriver hur duktiga de är?

Att jobba är normalt, och en graviditet är ingen sjukdom.

2011-03-31 @ 08:12:57
Postat av: Fanny

Nyfiken: varför? :) för att jag är SÅ jäkla glad att få tjäna egna pengar efter 4 års sjukskrivning med usel ersättning! Det är inte ovanligt att jobba för många 25 åringar därimot har jag haft det sjukt jobbigt i livet och att kunna stå på egna ben känns helt underbart :) Och graviditet är såklart ingen sjukdom Därimot är jag fruktansvärt sjuk av att vara gravid. Illamående och ont här och där, så extra glad för att jag orkar :D därför! Kram

2011-03-31 @ 12:46:33
URL: http://Littlemissunshine.se
Postat av: REBECCA

HÄRLIG blogg :)

Ska vi följa varandra via bloglovin? kram :D

2011-04-01 @ 16:21:28
URL: http://magicstory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback