lite av det vi handlat till bebis..

så här fin kommer lillfisen att vara. syns det att vi tror att det bor en pojke i min mage? (; fast jag har försökt att blanda i lite ceriserosa, gult och rött.. för det är coolt även på killar och jag har ingen som helst lust att ha blått om det är en kille och rosa om det är en tjej, vill min unge ha en rosa tröja då ska han få ha det..! (: retro, mycket velour, plysh och inga läskiga märken. jag är så kär i skinnmössan från lindberg. har ett par mysiga tofflor med teddyfoder påväg hem också från tradera. ♥ bebis kommer bli så fin så (: mycket vintage, och de flesta är från secound hand. tycker det är ruskigt onödigt att shoppa nytt. när dom växer så fort. jag har köpt ung. fem plagg nya, men allt vi handlat är inte med på bilderna..
och då handlade vi i stl 62.. så det iaf räcker i två månader, hehe.




























Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Satsa på några plagg i strl 50 också, Elias hade strl 50 i ca 2 veckor och 56 i ca 1-2 månader innan vi kunde ha strl 62. Overall gör dock ingenting om de är lite större. Elias första overall var i strl 62

2011-03-04 @ 22:38:38
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Så fina kläder du hittat, blir nog den sötaste lilla retrobäbisen :D

2011-03-06 @ 10:02:44
Postat av: Marielle

Läcket med retro. Du är både miljösmart och ekonomisk. Toppen :). Jag älskar ju retro och just brunt är såå fint. Den svarta bodyn med grönt i kanterna o vita ringar har våran lilla Alve som tröja:). Den bruna kofta med vit o gul rand på blev jag helt kär i:D.

2011-03-06 @ 22:04:23
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback