lördagskväll.

♥mysmusik

och jag är leeeedig wiii :D jobbat världens knasigaste, stressigaste och flamsigaste pass idag. jag och fanny stod i shoppen och hade skitkul (: olch tydligen har jag blivit kassaledare efter två veckor på coop. chef över kassorna. de ni. jag fattar ingenting. men kul att få mer ansvar (: jag älskar det här att jobba. jag vill aldrig mer vara hemma mer än lediga dagar då. jobba behöver jag (: mår så hinla mycket bättre och är gladare, mer energi osv osv! har fått massa kompisar på jobb med och alla är jättegulliga! bytt nr med flera så blir fika efter jobb någon dag! åt laxfilé, potatis och romsås till lunch, blev nog bebis i magen glad! ♥

kom hem till ett färdigdukat middagsbord med tacos som ni såg på videon. mysigt med tända ljus och helt nedsläckt, fick tända under filmen bara ^^ knasigt livligt och kärleksfullt hemma hos oss. och jag älskar det ♥ jag älskar hur du får mig att bli älskade finaste sebastian! mår så bra med dig!

mätta och belåtna och ska kika på film nu, ska bara hitta någon bra (: tror det blir en läskig, det var vi sugna på. och älsklingen har köpt gott till filmen. tror jag ska ha lite glass (: och lite popcorn.

magen bara växer och växer och växer. helt tokigt. hur kan den vara så stor? alla tror på twins. och jag börjar också tro,. sebastian är helt övertygad.. jaoo. vi får se (: vi ska göra ett privat ultraljud snart,. måste ringa och boka tid nu på måndag,. ska bli så spännande!! ska köpa bilder också. sen får vi se om det ligger en väldigt stor bebis i magen eller om det är två. oavsett så blir vi hur glada som helst. även fast två känns aningen skrämmande. därav ul nu så man kan ställa in sig mentalt (: älskade bebis(ar) ♥

nu blir det myskväll för fulla muggar! hörs imorgon, börjar 15, så skönt med sovmorgon tillsammans! åh! mys! :D

puss&kram och ha en jättemysig lördagskväll, det ska vi ha! (:





Kommentarer
Postat av: Natalina

Visst är det skönt att jobba? Åh, jag förstår inte hur man bara kunde vara hemma förr och dra, jag mår också så mycket bättre av att jobba :)

2011-03-26 @ 23:20:29
URL: http://natalina.se
Postat av: Anonym

Roligt att det går bra för dig..:) det ger hopp att läsa hur långt du komit från allt svart o nu ser allt så ljust ut..det är du värd.:)

Ang twins så KAN det va så att vissa först födeskor får större magar ävn om det bara är en knodd där inne..men man vet ju aldrig.:)

Kraam

2011-03-27 @ 01:22:51
Postat av: Annica - mamma till Elias

Kan ju också vara så att bebis ligger väldigt långt fram =) Hoppas ni hade en mysig lördagkväll

2011-03-27 @ 12:26:00
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: kajsa

å va söt du är

2011-03-27 @ 20:14:04
Postat av: Jennica

okej, nej jag fick känslan av att de först fick flytta för att göra plats för dina raskatter och sen nu då ytterligare en raskatt. det är ju tyvärr ganska vanligt att folk tycker så, alltså att bondkatter inte är värda något och att de lika gärna kan slängas runt till olika hem. Tre av mina är ju levande bevis på det :( Men skönt att höra att så inte var fallet hos er :) kram

2011-03-28 @ 00:51:38
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback