shoppping, glädje, kärlek och chailatte

vilken helt perfekt dag! jag vaknade pigg, har drömt sjukt mycket att jag skulle komma försent skulle på jobbintervju kl 10.. och ja, drömde bla. att jag kom dit kl 22 istället för 10 för att jag missförstått chefen. illa, hehe. men när jag vaknade panikslagen och knappt vilken dag det var så insåg jag att det bara var en jävlig dröm ^^ jag kom till och med 25 min för tidigt. och ja, jobbet är mitt 100% ob på kvällar och helger, och det kommer jag också få jobba. nu ska vi tjäna stålar bebisen du och jag! att ha öppna kort om hur det ligger till är ju inte helt fy skam heller! :D så jävla underbart. det firade jag och sebastian med att shoppa i skärholmen för tretusen spänn. men det var jag väärd eller hur (; blev produkter från lush för 1500 kr.. uj, vad allt luktar himmelskt där. jag bara älskar den där nya duschkrämen jag köpte.. ville smaka på den, men mjo. den är nog bättre att sniffa på när den suttit på kroppen (: massa mysiga badbomber, hårinpackning som tydligen ska vara riktigt riktigt bra för håret. luktar lavendel.. en lukt som jag inte riktigt klarar av just nu. men vad gör man inte (: vill man vara fin får man ju lida pin! sen blev det ett par randiga leggings från polarn och pyret, knorrade lite över priset som var 345 kr.. jag som är van vid att shoppa second hand.. men jag förstår nu varför. så sköna! älskar dom redan. hade på mig dom ikväll, myspys! en jättecool kjol med hög mudd från monki, perfekt när magen växer! blev två stickade mössor från carlings. en mamma jeansklänning och massa mysiga bebiskläder blev det också! jag tycker så mycket om dom här velourmysbyxorna med muddar uppe och nere. gosiga! ♥ sen tog vi en fika.. var mycket mysigt! blev goda varma bagels & chailatte. köpte med två burkar chailattepulver. en till födelsedagsbarnet helena! sebastians lillasyster som fyller 23 år idag, grattis igen hjärtat!! hon fick en "truly scrumptions" presentbox från lush. jag fick den av ia när jag fyllde 25 och bara älskade allt i den, så den blev det också (: hon blev glad! :D vi gick runt i massa affärer. jag har en galen make som älskar att shoppa.. till och med jag var trött.. när han tyckte att vi skulle fortsätta.. det är förresten illa när man blir igenkänd med en vänlig nickning och hej av toalettdamen som tar emot pengar. hon log lite.. då har man varit och kissat x antal ggr. vad är det med detta kisseri? blir galen. vi åkte hem och hann vara hemma i två sekunder innan sebastians föräldrar hämtade upp oss och så körde vi till helena, david, elsa och albin. blev riktigt god mat. och kul sällskapsspel. kom hem för någon timme sen, mätta och belåtna. och nu är jag jättehungrig igen. blir ett hembaktbröd med ost på tror jag (: mums, sen ska jag krypa ner brevid min kärlek och mysa! vad jag älskar att ligga nära honom och bara andas in hans underbara doft. jag känner mig trygg i hans famn. han är stor jämfört med mig :P muskler, lång, bredaxlad och gah, skitsknygg!

nej nu blir det kvälls macka. sen tvätta av sminket och hoppa i säng! tänk om två dagar går vi in i vecka 9. jag njuter verkligen vecka för vecka. det är så mysigt att ligga och läsa om bebisens utveckling. vill inte skynda på alls. visst är vi fruktansvärt nyfika på vem som gömmer sig därinne. (eller vilka :P ?! mamma klämde ur sig att vi har tvillingar på vår sida..) och det har sebastian med. galenskap! vi längtar efter dig så, även fast varje dag med dig i magen är fantastiskt. jag vill inte hoppa över en enda vecka. jag har till och med börjat okeja illamåendet, för du är värd allt, vad som helst för dig älskade liten ♥

sov så gott och dröm söta drömmar! imorgon ska vi ha fixdag igen (: och baka bröd i bakmaskinen. härligt att bara stoppa i alla ingredienser i bakmaskinen och på morgonen finns det nygräddad bröd färdigt!

puss&kram! var rädda om er!



doris har krashlandad hos sebastian, ligger så fint med sitt huvud mot hans, hihi. dom är så söta. ♥ (doris lååånga vackra päls rök, en vän var kattvakt och hade inte vanan med perser pälsen,. och det är trixigt, men tovorna var ingen idé att slita med, det var bara synd om henne. så nu är hon vårat får :D vi fick klippa henne. så nu sköter vi om pälsen varje dag och så ska den vara i vanlig ordning snart (:



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Haha, jag kom åt skicka knappen innan jag hann skriva något. =)



Ni verkar ha haft en väldigt bra dag och så kul att få shoppa loss sådär.

Tycker verkligen att ni ska ta magbilder när du går in i en ny vecka, är så kul att ha kvar och se hur mycket magen växer vecka för vecka

2011-03-02 @ 09:40:12
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback