varma toast.

god kväll! (: hoppas ni mår bra! vill bara tacka för era gulliga och omtänksamma kommentarer ni skickar. alla tips ni ger till mig angående graviditeten och allt fint ni skriver. jag uppskattar verkligen allt och jag blir så glad! tack! ni är verkligen fina människor! många av er beundrar jag mycket. hur man kan lägga så mycket tid på att kommentera och glädjas med mig, oss, fast vi inte känner varandra så bra. även fast jag känner att jag "känner" många av er. hade velat träffa alla och ge er en stor kram. och ni ska veta det att även fast jag inte alltid svarar, så uppskattar jag minsta lilla kommentar. ♥ är det någonting ni undrar så vet ni att ni kan mejla mig va? det finns ett litet rosa kuvert under all "info text" om mig. klicka där så kommer ni direkt till min mejl! ni gör mig mycket glad varje dag! mitt i allt kaos som är imellanåt, kan en vänlig kommentar göra underverk. så ni som mejlar mig och är glada över att jag får er att må bättre, ni som säger hur mycket ni uppskattar bloggen. ska veta att ni gör minst lika mycket för mig. ge och ta. det är väl det allt går ut på i slutändan? fina människor!

vi har haft en jättebra dag! jag njöt som bara den av solen idag när vi tog en lång promenad tillsammans allihopa på den upplogade isen på sundbygård. vilket härligt väder! strålande sol och kyla som bet i kinderna. sen när vi var möra i kroppen blev det fina på den äldre generationen coberts baksida. hembakta kanelbullar och te. riktigt gott efter promenad vill jag lova. har inget söt sug alls, men bullen satt fint i maowen (:

i morse vaknade vi två minuter innan vi skulle gå till vår barnmorska. gah, ingen bra start på dagen. men vi hann! och allt gick jättebra. ska gå igenom alla informationspapper vi fick imorgon och bläddra i den där boken om bebis. gjorde cellprövning, kändes sådär att ta av sig mjukisbrallorna och sebastians boxers :P så blir det när man inte tvättat. haha. blev tvättstugan ikväll ist (; tre dagar med manliga boxers är okej, men inte längre :P fick lämna urinprov och allt var frid och fröjd. jag har gått upp i vikt också. fick en chock när jag ställde mig på vågen. har kämpat som ett djur hela året med att gå upp ett par kg.. när jag träffade sebastian vägde jag 47 kg.. skulle egentligen väga 60 kg.. har pendlat mellan 47 och 53 kg. och nu äntligen väger jag 57. många går tydligen upp mer i början (: och frågade även om det är normalt att kissa så mycket som jag gör och med tanke på min stl på magen så är det helt normalt. inga urinvägsinfektioner här inte. skönt det (: det trycker på bra där nere och magen är stenhård. tyckte mycket om barnmorskan! hon var trevlig, lyhörd och snäll. informerade väldigt bra! henne vill vi ha kvar! sebastian ska på pappakurs i vecka 20 :D det gjorde honom glad. och vi ska på föräldrar utbildning, jag vill gå profylaxkurs och träffa andra mammaor som ska ha samtidigt (: härligt det här- massa glädje och mys! älskar att vänta bebis!

allt löser sig alltid till det bästa! oron över större boende börjar lägga sig mer och mer. och vi ser möjligheterna växa fram så himla skönt! vi ska till banken snart och lånelöfte har vi. och insatspengar har vi. och renoveringspengar har vi kommer bli runt 300.000 kr. som vi kan renovera föööör. toppen eller hur! ;D

nu ska vi äta toast som älsklingen gjort. blev inte mätt på middagen, åt kokt torsk med kokt potatis och äggsås (: mums! sov så gott sen! och dröm sött. massa pussar&kramar ♥





Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Stressa inte för mycket nu, låt allt ta sin lilla tid.

2011-03-04 @ 09:12:50
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback