1 maj

mysig lugn söndagslåt

god morgon sötnosar (: vaknade av att älsklingen pussade på mig och skulle gå till hans föräldrar för att gå ut med deras hund. båda är bortresta på varsitt håll och idag ska sebastian vara där och ta hand om mira. sen senare ska vi dit tillsammans och mysa runt i stora huset,. tända en brasa, grilla och titta på film. känna på hur det är att ha ett hus (; ska bli mysigt! eventuellt sover jag över där. eller så sover jag här med kissarna. jag har svårt att sova borta. alltid haft det konstigt nog. trivs väl för bra hemma (; och ensam i sängen blir jag då inte. hihi. kom knappt upp ur sängen nyss för jag hade två kattungar som låg på halsen och borrade in sina nosar och spann så jag knappt hörde mig själv tänka. två vuxna nakenfisar längst sidorna och doris och lucifer uppe vid kudden. haha. stor familj. och större blir vi. älsklingen tycker vi ska ha runt tio barn. får se hur det blir med den saken (; jag har så jävla ont i ryggen. tror isias nerven ligger klämd. för det brukar gå över när älsklingen gör mammamassagen på mig ): vi får se. får gå till sjukgymnast. kan knappt gå. ska inte klaga,. det kunde ha varit ännu värre! har dukat fram myssöndagsfrukost och väntar på mitt hjärta. ska bli så mysigt. jag älskar våra långa mysiga frukostar tillsammans. dukar fram allt vi har i frukostväg, vilket är en heldel. kokar ägg, eller äggröra, gör te och kaffe på tassimon, färskpressad juice, massa gott bröd och olika pålägg. mums! tända ljus har vi året om ♥

sista dagen för att deklarera imorgon. jag gjorde det igår via nätet. fick 12500 kr tillbaka. känns toppen, och det går till massa bebisprylar. + 13500 kr som sebastian fick,. allt in på bebiskontot och köpa bilbarnstol bla. din säng från blå elefant ska köpas  bärsele så jag kan gå runt och baka bullar, pyssla med saker i huset medans jag myser och pussar på vår skatt när jag är mammaledig! gud vad jag längtar efter dig hjärtat. går inte en sekund utan att du finns i mina tankar. även fast jag fortfarande har svårt att ta in att du faktiskt ligger i min mage. det är så stort. du är det största som hänt mig. jag älskar att vara mamma och snart bli ännu mer mamma. jag älskar dig mer än du kan förstå! och min mamma är så glad att jag valt en sån bra pappa till dig. det säger hon ofta. för du har verkligen den bästa av dom bästa. han kommer älska dig villkorslöst och alltid finnas här för dig, lyfta dig till skyarna och ta hand om dig. han är min framtid. och att vi har gjort någonting så fint som dig känns helt otroligt. magiskt! det finns så mycket kärlek mellan dom här väggarna. det bränns nästan såfort man kommer i närheten. jag är så glad att jag lyssnade på mitt hjärta och följde det som kändes rätt för mig. nu är lyckan komplett. det bästa av allt är att du och jag älskling, vi står på samma nivå i livet, vi går på samma väg, vi vill åt samma håll.

valborgsmässoafton i går, blev en av de bästa jag haft. jättemysigt! therese och hennes thomas kom hit på middag. tessan har jag känt sen jag var 16 och hon 15. ja tio år. vi gick i samma klass i gymnasiet. det blev god middag. vi marinerade oxfilé i egenkombinerad marinad med bla färsk basilika, vitlök, olivolja, soja och kryddor. friterade pommes och hade hemma gjord tzatsiki, beasås både orginal och stark. vitlökssmör, en stooor sallad med italiensk dressing och cider till det. det slank ner vill jag lova. att äta sig mätt så oxfilé är grejer det (: mums! sen gick vi upp till kyrkan och mötte upp mamma och adolf. köpte varsinn fackla och tände på och gick fackeltåget ner till parken där massa männsikor, godis och lottstånd och den otända brasan fanns. tände brasan med alla facklor. myste vid den varma brasan och träffade massa vänner både till mig och sebastian (: skoj! invigde bebiströjan ♥ köpte svart & vit randiga stödstrumpor från samma shop. invigas snarast (: sen blev det raketer som var helt underbara! stod bara och myste! vackert! sen gjorde vi iordning pannkakstårtan som mamma nästan färdigställt. med vispad grädde och jordgubbar. gjorde te, kaffe, tände ljus och myste i soffan allihopa. tessan och thomas var med också (: sen åkte vi hem i bil. så trötta. somnade på sängen direkt när vi kom hem. fick massage i svanken av finaste. och sen slocknade jag. blev väckt en timme senare och släpade mig upp och tvättade av sminket. hur trött jag än är så sover jag aldrig i smink. :P

nu kommer snart sebastians matte&kemi student. han undervisar inte bara i skolan utan även hemma (; men snart lämnar han skolansvärld och börjar plugga it. vi har planer vi. och jag älskar allihopa! gäller bara att pussla lite och allt går bara man vill. och vi vill ♥ jag ska plugga här vid datorn medans dom pluggar i två timmar. kommer nog fortsätta efter det med. för jag har gett mig fan på att bli klar idag! en vecka kvar och då har jag bara slutprovet kvar. heja! (: sen är jag nääästan i mål. åh är så glad att jag tog tag i mina betyg och läste upp till bätte resultat!

måste bara säga att jag blev så himla glad i går när sebastian visade mig ett sms från hans tjejkompis som läser bloggen. hade ingen aning om det. men hur kul som helst. citerar lite (; "måste få påpeka vilken underbar fru du har! följer hennes blogg slaviskt. hon har en underbar personlighet som smittar av sig. och vilken styrka hon besitter. jag har hittat tillbaka till min inspiration o glädje tack vare hennes blogg" ja ni förstår säkert varför jag blev glad! för det är precis det jag vill att ni ska ta fram. trots alla motgångar i livet, och jag har haft en drös.. så vill jag ändå visa att man kan bara man vill. man kan ta fram sidor hos sig själv, bara man tror på att man kan! tack marie, för dina ord. du är gullig du ♥ (: och du gjorde mig verkligen glad!!

nej plugga nu! för att orka plugga så tänker jag på varför jag pluggar. jo, jag vill plugga vidare, jag vill ha ett jobb jag trivs med och har valt för att jag vill ha det jobbet,. inte för att bara tjäna pengar. vill ha ett jobb jag älskar att gå till varje dag! (: därimot kommer jag inte jobba heltid. jag kommer kombinera jobb ca 75% med eget företag lite på sidan om och umgås mer med min familj! familjen betyder mest. såklart!

puss&kram och ta hand om er!







vid frukosten nyss (:







Kommentarer
Postat av: Pixie

Verkar som att ni hade en riktigt mysig valborg. ^^ Det ska man ha oavsett hur man väljer att fira/spendera den.

Det är så gulligt att läsa allt du skriver om/till ert barn. Jag blir i alla fall nästan tårögd när jag läser det. Jag hoppas att h*n verkligen kommer förstå senare i livet hur älskad h*n är av sina föräldrar, redan från början.

Och angående att läsa din blogg och så...du har ett sätt att skriva som verkligen skänker positiv energi. Man blir glad helt enkelt. Tack för det! ^^

2011-05-01 @ 13:36:20
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: M

Sänder stora kramar <3

2011-05-02 @ 21:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback