fika och solsken

är helt slut i huvudet efter all redigering. en bild tar mellan tio till tjugo min att fixa med. men bruden blev nöjd och då kan jag lägga ner massa tid! (: det blev runt 240 bilder, och nu väntas nästa bröllop i juni. ska bli jättekul :D faktiskt en läsare av bloggen, hihi (:

ska hoppa in i duchen och göra mig iordning, sen ner i centrum och ta en lunch/fika med sebastians mamma. sen ska jag åka och jobba. stänger ikväll med. sen är jag ledig fredag, lördag, söndag och måndag! whiii! :D då blir det sola, mysa med älsklingen, laga goda middagar, slappa, pyssla med företaget och hemsidan (har varit lite trögt iom att husletandet har tagit upp all ledig tid) så NU så! (:

nu är jag vrålhungrig, ska ta en tallrik med fil och jordgubbar och skivad banan. fruktsuget är i fullgång! mums! och juste i går gick vi in i vecka 21. varje onsdag byter jag till ny vecka :D myspys, det närmar sig! jag drömmer om en liten knubbig pojke med väldigt mörkt hår och mycket hår har han. liten näsa och knubbiga små händer. lugn och iaktagande. får se hur du är sen finaste älsklings hektor! ♥

ha en underbar dag (: PUSS!





Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad rolgit att du får så bra cred:). Vad tar du för ditt fotojobb?

2011-05-26 @ 14:29:50
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

Marielle: ja det är jätteroligt :D jag tar mellan 3500-7000 kr beroende på hur många timmar och hur många bilder. KRAM!

2011-05-26 @ 16:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback