Fredag!

kvällens happiness låt! riktigt pepplåt!!

god kväll vänner! hoppas ni haft en jättebra fredag (: jag har mått toppen. vi är riktigt glada och mår braa hehe. jag har jobbat 17-22 och sen kom älsklingen och mamma och hämtade mig och vi körde hem sebbe vår vakt på coop (: kul att jag och även sebastian fått så mycket kompisar via mitt jobb! kommer bli toppen sen under mammaledigheten när vi är ett gäng som kommer hänga! hihi.

vi, jag och älsklingen tog en promenix till grillen och åt toast. deras är dom bästa. mums! jag var skithungrig. så det var väldigt gott! idag på dagen har jag inte gjort många knop. bara suttit i telefon och fixat och trixat för framtiden, (: myst med älsklingen när han kom hem. ätit potatisgratäng med ryggbiff, vitlökssmör och sallad. gottgott,. sen åkte jag till jobbet.

köpt nytt 8 GB extreme minnes kort nu till kameran också, så imorgon kan jag fota hejvilt på bröllopet. nästa bröllopsfotografering jag ska fota är i juni. så jäkla kul är det :D nu får jag äntligen användning för gymnasieutbildningen media foto jag gick och alla fotokurser jag gått (:

vi ska strax krypa ner och gosa i sängen. imorgon blir dte ut i solen. slappa, fixa här hemma och göra mig iordning. försöka få ihop nått att ha på mig ;O tjockis!

sov nu så gott! så hörs vi imorgon! pusspuss (:



du gör mig lycklig ända ut i fingertopparna. och får hela mitt inre att bubbla som sockerdricka. jag älskar dig sebastian cobert! ♥







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback