god natt allihopa!

haha, vilken dag. vaknade vid sex när älsklingen skulle till jobbet, sen kunde jag inte somna om förens tre timmar senare, jäkla race på katterna. ska bli gudomligt skönt med ett sovrum vill jag lova (; på torsdag ska vi beställa vår nya säng också. den går lös på över 50 tusen. men den håller ett helt liv, den är sydd precis efter våra behov och den är veeerkligen skön att sova i. ja, nu har vi bara legat i den, men det var som på den här reklamen för något sängföretag som visades på tv för ett par år sen.. tror det var hästens att man lätt somnar i den. och ja, man somnade nästan. sängen köper vi på atlantis sängspecialisten. shoho, galet med pengar, men vi lägger hellre mycket pengar på möbler som håller. och ja, vi har ju pengarna så why not. sova bör man annars dör man.. eller hur var det. hrm (;

jag har haft knasigt roligt lustigt samtal med en kille som jag ska hjälpa med ett fotojobb. vi skulle setts idag, men han fick förhinder, så onsdag är nu spikat i stället. sen åt jag frukost i all hast och duschade och åkte till stan och shoppade med världens bästa helena (: blev sån där lera som man trycker bebis fot och hand avtryck i. ljusblå lera. lilla gubben. sånt måste vi såklart spara :D sen köpte jag hårvårdsprodukter för tusen kr. förstår inte hur killen lyckades pracka på mig så jävla mycket. jag skulle ju bara köpa värmeskyddande spray. skit också. haha. men jag kom därifrån med två värmeskydd, en inpackning, ett vax till sebastian, shampoo och balsam och silkesdroppar. dom har så mycket rea i den affären. så det kändes iaf okej.. men han var en bra säljare minst sagt! vi fikade också och pratade och myste. saknat henne! så det var skönt. och vi har lovat att vi ska ses varann månad nu när vi flyttar, alltså hon kommer till oss en gång i månaden och jag till henne en gång i månaden. låter bra! (: då kommer vi ses mer än vad vi gör nu ♥ sen nu på kvällen var vi bortbjuda på middag! gott med grillat och mysigt att kunna sitta ute! gud vad jag längtar efter huset! nu är det inte många dagar kvar sen packar vi och flyttar härifrån! wiho! :D ska bli så skönt att komma ifrån den här minimala lägenheten (även fast den är 50kvm)

imorgon jobbar jag tio timmar, så nu måste vi sova. trötta! har halsbränna som inte är rolig alls, så imorgon blir det att knapra lindrande tabletter så ska jag nog överleva! (: sen på kvällen ska vi bort ska bli kul och myspys! :D åh mycket som sker och händer och jag älskar att vi snart snart får röra på oss. är det någonting jag avskyr så är det när livet är enformigt och inrutat och står still. men det gör det aldrig här, för vi har galna upptåg för oss dagarna i ända känns det som! nu blir det mysa i sängen sova och upp och hoppa till jobb!

sov så gott kära ni (: må väl och dröm vackra drömmar! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Elin M

Hej fanny, detta är elin från jobbet... jag hittade dig genom lång reserch haha stalker. detta är egentligen lite pinsamt men okej till saken. jag jobbar imorgon, mellan 19-22 men min kusin tar studenten och bor en bit utanför stan och det är mottagning och allt sånt stohej. Jag har frågat ungefär 15 personer men ingen kan, det är sanslöst. Så därför undrar jag om du vill göra mig den äran... om du inte redan jobbar förståss... det vore guld för mig, du kan svara om du kan eller något på 0736104046.. ber om ursäkt igen för mitt knasiga sätt att fråga. puss på dig!

2011-05-31 @ 19:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback