kvällsfika

kvällens myslåt
och en till ännu mysigare (;

snart ska vi krypa ner i mysiga sängen och bara kramas. jag saknar min andra hälft. har saknat honom hela dagen och kvällen. bara räknat minuterna tills vi sågs igen. han har varit på öppethus på jobbet och kom inte hem förens efter nio. då hade jag dukat fram mysig kvällsfika. ♥ åh det var helt underbart att få krama och pussa på älsklingen. vad jag älskar den här människan! och när han pratar med liten i magen då dunkar hjärtat extra hårt. jag älskar er, mina killar ♥ fy sjutton vad jag är lycklig! när allt kaosar runtomkring behöver jag bara styka handen över magen, känns hur han sparkar och få bli omhållen av min kärlek. då är lyckan komplett. ni är mitt allt.

dagen har varit mysig! började med lång mysig frukost med anna från jobbet. väldigt gott och mycket mycket mysigt (: lite annorlundare "dejt" and i like it! sen gick jag runt i centrum och shoppade lite till hektor. blev fyra par tjocka mysiga strumpor i ljusgrått, ljusblått, vitt och randigt. och en gosig snuttefiltnalle. det är så mysigt att handla till honom. och nu när vi vet att det är en han, så är det lite lättare (: fick bekräftelsemejl idag om barnstolen från brio. ni vet brio grow som vi köpt. och den är påväg, samma sak med den fina sänghimlen. vi satt nyss och pratade om hur vi ska ha det i hans söta rum. det kommer bli så himla fint.

sen var jag hos min killkompis och kollade på en apdålig skräckfilm. vilket resulterade i att jag slocknade i soffan. roligt sällskap (; sen efter filmen gick jag hem och slappade och plockade lite, myste med missarna och väntade på älsklingen!

nu ska vi myspysa! pussar & god natt!





Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du är så fin gravid,kul att ni nu vet vem som ligger i magen.Jag kollade upp mitt 3e barn,men så hade jag ju 2 killar innan.Kram!

2011-05-19 @ 07:48:14
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Linda

Du använder ordet mysig i olika former TIO ggr i ETT blogginlägg, dags att variera sig lite? ;)

2011-05-20 @ 00:22:54
Postat av: fanny

Linda: nehäeerhu. jag har så jävla mysigt så det är värt att nämnast MINST tio ggr i varje inlägg ;)

2011-05-20 @ 10:02:10
URL: http://littlemissunshine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback