Min kärlek till dig <3

Första kidnappningen av min älsklings blogg! :)
tänkte berätta lite vad jag känner för henne så ni får en liten insyn i mitt hjärta.
//Sebastian

Jag har sagt det nog flera tusen gånger redan, men gud vad jag älskar dig! De här sex månaderna har bara flugit förbi som ingenting! tänk vad ett litet oskyldigt meddelande på internet kan leda till. Jag trodde aldrig att det skulle leda till att jag hittade mitt livs kärlek som betyder mer än allt annat! :)

Du betyder allt för mig och jag gör allt för dig, du behöver inte ens be om det, bara peka så ordnar jag det. I vått och torrt, nöd och lust så kommer jag alltid finnas vid din sida, stötta dig i allt du gör eller bestämmer dig för att göra! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid göra det!

Tänk om jag vetat för fjorton år sedan det jag vet idag, att du skulle bli min och vänta barn tillsammans med mig, att vi har hittat en helt underbar villa som vi letat efter så länge. Tänk vad det där lilla meddelandet har lett till, att det var det som satte igång allt. Jag kan inte glömma hur du såg ut när jag såg dig första gången på Centralen, hur otroligt vacker du var, du verkligen strålade! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, "you got me at hello!".

Mycket har jag lärt mig om dig under dessa sex månader och jag lär mig alltid något nytt, du lyckas alltid överraska mig med nya sidor och egenskaper älskling. Du är verkligen helt perfekt! Ditt leende, din värme, din kärlek, din trygghet, din personlighet. Jag hoppas våran son blir percis som du. Stark, tålig, snäll, gosig, smart, vänlig, lite knasig, jag hoppas han blir precis som du!

Det finns så mycket jag vill säga till dig, så mycket jag vill berätta för dig, men det har jag hela livet på mig att göra och jag ser verkligen fram emot att få dela mitt liv med dig min älskade Fanny! jag kommer alltid älska dig för evigt det lovar jag dig och alla andra, jag Sebastian kommer alltid älska dig Fanny! <3


Kommentarer
Postat av: fanny

älskling! DU ÄR BÄST! tack för det fina <3 jag älskar dig!!!

2011-05-29 @ 19:41:17
Postat av: Anna

Så fint skrivet, ni är så fina tillsammans! :)

2011-05-29 @ 20:10:07
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Ann

Vad fin du är Sebastian!!

2011-05-31 @ 19:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback