när alla orosmoment är borta.

god morgon! kom precis hem från mvc, långt samtal blev det. och jag har blivit slussad till en avdelning med avslappning och ångest och orosdämpande moment. jag har som ni vet en ganska tung ryggsäck med diverse tråkigheter, dock är jag en jäkligt positiv människa och framför allt har jag ett enormt starkt psyke. annars hade jag aldrig orkat. min oro är såklart att misslyckas med allt, det kontras med att jag ser möjligheter i allt, jag är otroligt upp och ner i mellanåt och speciellt nu när jag väntar barn har alla orosmoment kommit upp. tänk om jag blir en dålig mamma, det har verkligen varit min största skräck i allt det här med att skaffa barn. jag vet att jag har väldigt höga krav på mig själv och skulle aldrig i hela mitt liv tillåta mig själv att få hektor att känna sig bortglömd, kränkt, vilsen och oälskad. många av de sakerna jag fick uppleva. jag är livrädd för att bli som honom. nu vet jag att jag aldrig kommer bli det, men att hektor ska få uppleva den smärtan jag fick uppleva under så många år. det som inte dödar en gör en starkare stämmer verkligen. det har gjort mig till den jag är idag, jag vill hjälpa andra, vill få andra att må bättre och vidga sina vyer, det är ju det jag vill jobba med så småning om. därför för att få bort alla orosmoment ska jag nu få gå på en behandling både psykiskt och fysiska övningar ingår, för att få bort det här. det har varit enormt mycket oro i livet det senaste halvåret, med omställningar, tidspress, bråk och prestationsångest. men jag eller vi, jag och sebastian har på något vis klamrat oss fast i den där lyckan vi kände och ännu känner trots allt det som hänt. jag älskar honom över allt annat. och vi är här, tillsammans och vi har klarat av allt! jag är så jävla stolt över oss! vad vi gått igenom! men sålänge jag har dig vid min sida, kan jag gå igenom vad som helst! som de ser ut nu, och antagligen blir det ju så, så kommer jag föda vår prins i linköping!

livet rullar på alltså och allt löser sig, trots att jag haft magknip i sex månader. nu ska vi njuta. nu har vi vårt hus, vi är friska, vi har jobb, vi ska ta körkort inom kort. vi älskar varandra. och vi delar det finaste man någonsin kan dela - vår hektor ♥

nu ska jag fortsätta att redigera bröllopsbilderna. uppi i snart tvåhundra bilder. jag är jättenöjd! och det är bruden med. hon har varit helt lyrisk på fb :D så jag är glad! jag har fotat sen gymnasiet, och skulle aldrig ta på mig ett jobb jag inte känner att jag klarar av. inte på en sån speciell dag. ♥

vi hörs snart! puss!





johanna med sina systrar!



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej

Du kommer bli en bra mamma,de (vi) som gått igenom hemska saker,blir på något sett tåligare och starkare än de flesta andra,vi ger sällan upp,vi har byggt oss en sköld som ingen nånsin mer ska ta sig igenom. Jag förstår absolut dina tankar,men du kommer klara detta galant. :)

Linköping är en jätte fin stad,där är jag ofta,så där kommer ni trivas :)

Många Kramar

2011-05-26 @ 12:16:49
Postat av: jessica

Du kommer att klara av allt som du har framför dig galant, jag bara vet det. Men det är svårt, ibland tvivlar man och allt vacklar till. Men det är inte för evigt, det går över. Jag hejar på dig Fanny!

Funderade över en sak, och förlåt om det är för privat, men vilken roll hade din mamma i hur du mådde och de saker du upplevde när du var liten?

Kramar!

2011-05-26 @ 20:37:19
Postat av: Emma

Jag rekommenderar alla föräldrar att läsa boken "Ge ditt barn 100 möjligheter istället för två" av Henkel & Tomicic. Otroligt bra och användbar i vardagen!



/förskollärare :)

2011-05-30 @ 20:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback