Sol, jobb och halsbränna.

hej hej (: kom precis hem från en mysig fika i solen i centrum med mamma, min barndomskompis och han har alltid varit som en bror för migs mamma och emily en kompis till mig. åt en stor sallad och myste. kul att träffa dom, det var längesen sist!

ska strax gå till tåget som går kvart över och åka till jobbet, jobbar några extra timmar ikväll för det behövdes personal och jag har sagt att jag vill ha alla extra pass som bara går (: får kämpa hårt nu för att få den där mammapenningen att bli bra. fick lönespecen idag. min andra lön från coop och jag är meeer än nöjd! toppen med ob!

slutar 22:15 och då möter älsklingen mig, sen hem och sussa. helt slut. har halsbränna och kräks massor. hu. var helt skakig hela morgonen och kallsvettades när jag stod i duschen. urk. jag knaprar tuggtabletter som blir som ett skum som lägger sig i magen och lindrar lite. känns som allt avlöser varandra, hehe. men jag är glad att ryggen inte krånglar mer. jag ahr skolios och redan innan jag fick kulan haft jätteont i ryggen, men nej, inte så farligt som jag trodde! alltid nått :D

nu blir det promenad ner till tåget tar iof bara 30 sekunder att komma dit :P men skönt att sitta och vila lite på perrongen innan tåget rullar in.

hoppas du får en kanon dag! vi hörs sen! pusspuss.



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Hoppas du slipper kräkas mer.



Jag har också scolios och jag var faktiskt skonad från ryggen under graviditeten, har nog aldrig mått så bra som då =) Ha det bra på jobbet, kram

2011-05-11 @ 15:38:01
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback