svar på kommentar.

vissa av er är så gulliga. jag vet att ni bara vill väl. och det uppskattar jag. men jag tror jag fått femtioelva kommentarer om att jag inte bör tömma kattlådan för ett exempel :P JAG VET, haha. när jag fick reda på att jag väntade barn lusläste jag om allt. jag stoppar aldrig i mig nåonting utan att läsa. gjorde en miss på ett par ipren när jag hade dunder värk. för att det stod på flera sidor att det var okej. det var det icke. ångest! men sån liten dos gjorde inget. så istället för att flera st ska komma med samma kommentar ang nedan så svarar jag såhär (:

Postat av: Flora
Fiskleverolja ska man inte äta när man är gravid då det innehåller mycket A-vitamin och kan värsta fall skada fostret i för stora doser. SLV avråder. Bara så du vet..

svar: det är "gravid tillskott" från lifeline care (köpt på apoteket speciellt framtaget för gravida och deras bebisar i magen) så fiskleveroljan jag käkar ÄR alltså för gravida. sen finns det annan omega3 man inte ska äta när man väntar liten. men både på apoteket och hälsokost finns det alltså speciellt framställd omega3 för oss gravida (:

tack för din omtanke Flora (: kram

http://www.lifelinecare.se/pages/gravid.html länk till det jag äter (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback