1 år <3

Tystheten beror på att jag och min vackra Sebastian firar ett år idag! När jag tittar tillbaka på hur livet var innan du kom in i mitt liv älskling.. Nee allt blev miljoner gånger bättre när du blev min! Tack finaste för att du är min och älskar mig! Med dig är jag för första gången på många år äntligen hel igen. Jag älskar dig över allt annat!

Vi har värmt oss på en eld ute i vår trädgård (har en eldkorg), fixat hemma, pyntat julig, satt upp ljusslingor i våra äppelträd och fixat i köket! (kort kommer måste leta upp min laddare till systemkameran) fick frukost på sängen imorse efter en välbehövlig sovmorgon! Massa mysiga pussar och gos med min fina familj i sängen!

Här hemma vankas det trerätters och massa tända ljus. Tänkte efter förrätten ta en dusch tillsammans och klä på mig en fin svart spetsklänning. Ett jättefint fodral jag hittade på h&m.

Ska amma klart Hector (idag hade vi julkortsfotografering här hemma hihi) blev bra!! <3 bilden här under är när hector somnade efter vi fotat :p och sen göra förrätt!

Ha en mysig kväll nu (: puss&kram!


Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt gumman! Grattis till er :) <3

2011-11-28 @ 19:48:01
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback