Julkänslor

Hej alla underbara!! Hoppas ni mår jättebra!! (: min feber håller i sig. Men vilar mycket mellan varven. jag sitter och har goshector i famnen som precis ätit, nybadad är han också. Älsklingen tappade upp ett bad till honom när vi gick upp. Har precis ätit lunch och nu sitter jag och sätter nejlikor i apelsiner, det luktar så gott!! Och lyssnar på julmusik. Ingen snö har kommit än. Och jag håller verkligen tummarna för att den kommer snart!! Hectors första jul måste vara vit!!

Det är roligt att så många säger att han påminner om en eskimå för det sa alla att jag påminde om när jag var nyfödd (: jag börjar få så starka känslor för honom så det är sjukt. Trodde inte att det gick att älska så starkt. Älskar att få vara nära mina älsklingar och idag får jag det <3 och imorgon med då sebastian är ledig! Då ska vi sätta upp alla köksskåpen (dom har vi redan monterat ihop) och sen drar vi om vattnet och ja.. Sen ska elektrikerna komma hit och koppla ihop allt. Vitvaror måste vi beställa också. Men har ju relativt fungerade tills dess (; förutom vår kyl som fryser allt som vi har där inne.. Kyl och frys i ett de ni hehe.

Ska fortsätta med apelsinerna och sen lägga ner en snusade Hector i sin vagn på den inglasade altanen och värma hans vetehjärta och stoppa i åkpåsen! Han sover så gott i friska luften liten! <3

Sen ska jag hjälpa till i köket just nu kan jag inte göra så mycket där ännu.

Ha en jättemysig dag!! Vi hörs!! Puss&kram ps. Jag har klippt lugg igen :D ds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback