Liten nära hjärtat

Det är helt underbart att känna honom nära hjärtat, tättintill på huden och höra hans andetag i takt med mina. Känna en enorm kärlek strömma mellan oss som är så stark så det nästan känns olustigt, ovant. Men alldeles perfekt. Skulle ge upp allt för att få ha dig förevigt. Är så lyckligt lottad som får vara din mamma. Jag och din pappa är så stolta över dig! Hur fin du är. Du hade ingen enkel start i livet men du är en riktig kämpe! Vår hjälte! Jag gör allt i min makt för att du alltid ska känna dig uppskattad, älskad och trygg. Och genom dina glädje uttryck och leenden varje dag så tror jag att jag lyckats. Jag älskar dig och din pappa mer än någonting annat i hela världen. Ni gör mig hel <3

Det där med att ha paus härifrån är ju så tråkigt, men jag tror ni förstår. Jag är imponerad av hur mycket vi orkar jag och Sebastian. Bara att få barn är tidskrävande och man blir känslomässigt instabil, och får mindre tid över till annat. Vilket vi räknat med. Jag skulle inte byta ut livet som mamma mot någonting annat, men när vi renoverar köket, Sebastian jobbar heltid, vi vill hinna med att äta ordentlig hemlagad mat, gå på promenader, pyssla fixa dona.. Och det där med att sitta vid datorn hamnar längst ner på listan då får jag sjukt dåligt samvete när jag inte kan och hinner blogga så mycket som jag önskar. Sen när man väl hinner och försöker så är det bara tyst respons här. Då försvann orken lite. Förlåt. Vet egentligen inte vad jag gör fel. Ni är så många som läser. Faktiskt fyra hundra unika om dagen. Och det är många bloggar med mindre läsare fast med fler kommentarer.. Jag lovar er att min inspiration blir tusen gånger större och bättre när ni ger lite respons. Varje gång jag tappar lusten visar ni er. Och när jag får upp lusten så blir ni tysta :P why?!

Dagen har varit riktigt bra! Vaknade utvilade vid nio, Hector låg hos oss och gosade en stund i sängen innan vi gick upp, stoppade fossingarna i nya fårskinnstofflor från sheepherd. Älskar dom! <3 både jag & hjärtat tassar runt i gosiga tofflor! Åt frukost, dammsög & satt i gång med köket. Jag har suttit med världens koncentration idag några timmar och virkat en mössa åt Hector i alla möjliga glada färger. Jag har aldrig virkat en mössa innan och säkert inte virkat sen lågstadiet heller :P men med lite klur så blev det toppen!!

Sen har jag bakat scones och dukat upp framför en varm brasa och mumsat nybakt bröd med färskost & sylt! Så gott! Varsinn kopp te och en liten naken nybadad Hector på en filt bredvid oss. Han njöt som bara den av värmen från kakelugnen! Gosfisen <3

Imorgon huserar jag själv här hemma. Älsklingen jobbar hela dagen lång och jag tänkte pyssla på bäst jag kan här hemma. Mysa med Hector, ta det lugnt, gå på promenad och titta film!! Irene huss filmerna höhö!

Nu ska vi krypa i säng och sova! Ska läsa i min bok "men vi knullar ju ändå inte" haha. Riktigt rolig är den (;

Ta nu väl hand om er! Massa pussar&kramar & tack för fina ord och för att ni finns <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Kan du inte visa en bild på mössan du virkat? :)

2011-11-10 @ 07:46:10
Postat av: M

Så glad jag blev när jag fick se ett nytt inlägg i din blogg :) Skrivit d tidigare men din blogg sätter guldkant på min tillvaro :)



Jag o många andra läsare får kommentera oftare o "må-bra-boosta" dig lika mkt som du gör det mot oss bara av att skriva några rader o berätta om din tillvaro.

Jag upphör aldrig imponera över vilken kraft o ork du har! Du är en riktig kämpe o positiv som ingen annan! Go bruden!

Du dyker ofta upp i mina tankar när jag blir trött o orken tryter. Jag dalar inte lika djupt för jag tänker då på dig o vet vad du gått igenom o tagit dig igenom det också! Klarar du allt d klarar jag av mina beykmmer som är "fis i rymden" jämtfört med det du varit med om.



Tack för att du skriver bloggen o delar med dig av din tillvaro!



Kram

2011-11-10 @ 08:14:34
Postat av: Ami

Jag förstår dig till 1000 Fanny! Du är en viljestark och härlig tjej men du ska unna dig att varva ner och prioritera så som du gör, det mår ni bäst av :) Vagnen blev helt underbar! Jag kan bara svara för mig själv men ibland känns det lite... tafatt att kommentera eftersom alla skriver samma sak... "fina bilder" "vad söt du är" "vad god mat, blir inspirerad" osv... man känner sig nästan som om man förföljer er haha ;) men ska absolut bli bättre och lite mer kreativ i kommentarerna ^^ ta hand om dig! KRAM!

2011-11-10 @ 09:26:00
URL: http://insidepain.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej igen Fanny, jag läser typ 3 bloggar om dan och jag kommenterar nästan aldrig av lathet, tycker det e så skönt att bara surfa runt och slippa anstränga mig, men jag ska verkligen skärpa mig :D

2011-11-10 @ 10:16:18
Postat av: Marielle

Hihi vet du vad jag tänkte på nu när jag såg den fina vagnmobilen :)? Jag tänkte på att han är ju förtidigt född som vi alla vet och att han heter Hector (som i Hektogram). Det va är lite gulligt tycker jag :). Jag är väldigt glad i att er vagn blev så himla bra gjord och att vagnmobilen är så bulligt gullig :).

2011-11-10 @ 19:30:13
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Annica

Jag efterlyser också en bild på mössan, själv kan jag inte alls virka men ska minsann lära mig, finns ju så mycket fint man kan skapa med en nål och tråd :)

2011-11-11 @ 01:24:14
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Nea

Jag vill ha eran barnvagn! ^^

2011-11-11 @ 10:10:09
URL: http://lillskiit.blogspot.com
Postat av: fanny

M: hade varit så kul att veta vad du heter M. känns som vi känner varandra? har du ingen blogg? :) bra att du blev glad, då blir jag glad <3 tänk att jag av alla människor kan sätta guldkant på din vardag. det glädjer mig i massor! och jag hoppas att det fortsätter så! jag tror jag kom till den insikten för några år sen att man kan mer än vad man tror, och man får aldrig aldrig ge upp det man brinner för. vill man ta sig någonstans i livet, så får man inte bara lita på att andra ska ordna det åt en. man måste kämpa! och våga lita på att man kan! det är väl lite så jag tänker också om någonting går emot mig i vardagen att det har varit värre och "the only way is up" eller hur? jätteglad att jag kan hjälpa dig! det värmer i hjärtat! och du ska veta att du också hjälper mig! för du gör mig alltid så jätteglad! <3 KRAM!



ami: ja även fast man vill hinna med allt så blir det ju tyvärr så att man får prioritera och när hector sover så är det mycket som ska hinnas med. när han är vaken vill jag/vi spendera all tid med honom och bara gosa och se honom utvecklas. det var ju lixom därför vi skaffade barn, för att få umgås med honom. men så är det vissa dagar han är vaken mer och vissa mindre. så får man planera efter honom. hector is the boss ;) ingenting är mindre värt i en kommentar. bara att du skriver hej ha en bra dag betyder så mycket mer än du tror!



helena: låter härligt :D behöver ju inte skriva jämt! men någongång uppskattas massor! :D



marielle: haha,. du är så gullig :D ja vagnen är verkligen fin! och sittdelen kommer vara riktigt cool den med. knallgul på utsidan och svart tyg med vita små prickar på insidan ;)



annica: kommer :) det är verkligen tidsfördrivande att virka/sticka. jag kan sticka också.. men virka är lättare :)



nea: kom och ta den då ;)



2011-11-11 @ 16:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback