Mot Stockholm

God morgon kära ni! (: hoppas ni sovit mer än oss.. Tre timmar blev det och jag förstår inte riktigt vart timmarna efter midnatt tog vägen..? Det var iaf inte liten som inte sov och höll oss vakna. Jag kan säga att vi är riktigt lyckligt lottade, Hector sover SÅ bra!

Vi försov oss såklart jag som skulle duschat & sminkat mig och ätit en lugn och mysig frukost med mina älsklingar. Ist blev det panik och rusa runt som två galningar i huset, packa väska, klä på liten, klä på oss.. Sen slängde vi oss in i bilen en halvtimme senare det var nog rekord för oss.. Att ha en liten och två föräldrar som gillar att sega runt det är inte en bra kombination med att ha bråttom (; men men vi kom ju iväg! (:

Idag är det massa inbokat som ni vet och det ska bli riktigt kul att träffa alla kompisar! Imorgon ska jag fika med anna på söder! Och träffa mamma. Efter det ska jag och älsklingen och Hector hem till vår ena sphynx Harrys uppfödare :D mys! Sen åker vi hem till huset och lugnet igen.

Kvällen igår vart jättemysig! Vi åt tacos framför filmen "Marley och jag" pysslade runt hemma, låg och gosade i soffan hela familjen och bara va (:

Ska ta en powernap en stund och sen blir det frukost från någon bensinmack?!

Ha en jättebra dag!! Puss&kram!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback