Natti natt

Vaknade nyss yrvaken i soffan (; att somna till en film är ganska vanligt numera. Skönt! Ska fixa iordning oss och krypa i säng!

Jag blev jätteglad idag när vi var och skulle köpa golvet till köket! Tanken var att vi skulle ta ett svart vinyl golv från tarkett, men han i affären tittade på oss och frågade om vi tyckte om att städa :P sen sa jag att vi egentligen velat ha ett svart gummigolv (ni vet plupp golvet) men att 500 kr/kvm blir för mycket då vi ska ha det på så många kvadrat. Så sprang han in på lagret och kom ut efter ett tag och sa att dom hade precis så många kvm vi behövde kvar från ett projekt i obrutna förpackningar! Och vi kunde få det för inköpspris vilket var hälften så 250 kr/kvm :D så nu är köks/matsalsgolvet köpt! Blir ett svart gummigolv från italienska artigo. Glad glad!!

Kvällen har mest spenderats med att krama en ledsen febrig hector. Liten <3 han somnade i sin vagn med sin vetenalle (en sån man värker i micron) i sin fårskinnsåkpåse efter ett stort mål mat (han ökar så i matmängd nu) får se hur länge han känner sig hängig. Men nu har han iaf sin tre månaders vaccination! Prematura barn är så känsliga tyvärr, peppar peppar!

Nej nu ska vi krypa i säng (: min nya iphone 4s har äntligen kommit "det är lite sisådär med att få sina paket här på landet" sa kvinnan i butiken haha! Håller med henne har väääntat ett tag nu (; har installerat alla mina gamla apparat till den nya. Så imorgon är allt klart hoppas jag! Då nås jag igen på mitt nr!!

Sov så gott!! Imorgon är det frukost som gäller, sen lägger Sebastian golvet och jag ska jobba med företaget!!

Godnatt pussar! Ps en nalle från acnejr får gärna flytta hem till oss!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Liten fråga, vetenalle och åkpåse när han har feber? Då ska de ligga svalt små barn..

Kram

2011-11-18 @ 08:09:06
Postat av: Helena

Vilken tur ni har! Och mycket bra beslut att inte välja svart tarkett, jag hade det ett tag i en hyreslgnt och slet mitt hår på alla dammkorn som bara LYSTE.

Hoppas Hector mår bättre! Kram

2011-11-18 @ 11:43:07
Postat av: Jessica

Ser fram emot att se köket! :)

2011-11-18 @ 18:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback