Fredag och helg!

hej allihopa! bloggen har verkligen varit underlig, inlägg som jag skrivit har inte publicerats och rubriker har varit heltfel. så jag är inte full (; hur som helst, anledningen är nu löst och jag fick återigen skylla på min amningshjärna. haha. jag och hector ligger nerbäddade i sängen. jag mår inte helt hundra tyvärr. fick en allergiskreaktion i går och har fått tabletter som gör mig helt utslagen. jag bara sover och sover. så det ska bli skönt med en lugn dag idag! vi flänger runt jämt och har nått planerat (: så en lugn helg låter väldigt bra! hemmamysa! ikväll ska vi kolla på idol och käka god middag blir en höstgryta med kantareller och annat mumsigt! tända ljus och äta någon efterrätt. ska leta efter nån god som vi kan svänga ihop sen (:

just nu håller älsklingen på med andra lagret av den vita golvfärgen i hectors rum. vi slipade ju, vitlaserade och lackade. herregud vilket slit. tog runt en vecka. och sen blev resultatet inte alls bra. även fast vi var jättenoggranna så blev det inte bra. och eftersom alla vet att gör man det inte när man väl håller på att renovera så gör man det aldrig sen. så vi åkte och köpte golvfärg. en sån som man kan måla på lack. det enda som var dumt var att det var 16 timmars torktid och det skulle vara två lager ^^ så allt drar ut på tiden. men det blir riktigt bra den här gången. fan den som ger sig! (: så köksrenoveringen väntar vi med tills veckan som kommer. är glad att vi kommer bygga det nya köket i sovrummet bedvid det gamla köket. så vi fortfarande kan ha det gamla kvar en långstund och slippa äta frysrätter. allt får ta sin tid.

igår hade vi en riktigt bra dag! åkte till linköping och gick och kikade i affärer, fick med mitt nytt schamp från frisören bed head kontroll freak tror jag det hette, luktar jättegott! glansspray, mudvax till sebastian och lite annat smått och gott. åt middag på olerys restaurang och sen gick vi och hyrde tre filmer på hemmakväll. såg scream 4, eller sebastian såg den, jag somnade i soffan helt slut efter dom där tabletterna uh. fick iallafall i mig lite av den goda fruktsalladen älsklingen gjort till oss. hehe.

hector ligger på mage och tränar sin nacke. han är riktigt stark redan och håller den uppe ganska långa stunder. lillhjärtat! jag läste att bebisar den här månaden börjar härma och att man kunde lipa med tungan upprepande. haha, det fungerar. vi satt en långstund i går och lipade åt varandra jag och hector. gullunge! man blir så glad för minsta lilla utveckling (:

ska titta på lite oc och bara slappa och hoppas att jag piggnar till mig snart. jag hoppas ni får en jättemysig fredag! ta tand om er! (: tände lägga upp lite bilder på hectors rum på söndag, får då är det garanterat klart! inrett osv. (: puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback