Fredag?

God kväll finaste!

Jag ligger i soffan och vilar. Tittar på äntligen hemma och dricker te med massa tända ljus och en brasa. Har åkt på en rejäl mjölkstockning så jag känner mig jätte febrig. Duschade jättevarmt innan jag hoppade i mjukiskläder! Så får hoppas att det ger sig snart!

Om en halvtimme börjar husfruarna och det ska jag och Hector titta på (: fast han sover nog mest hihi.

Det är så skönt att vara hemma. "Borta bra men hemma bäst"' sa älsklingen när vi åkte hem till huset från stockholm. Har haft två härliga dagar där uppe! Träffade Hectors gudmor och min vän ann och åt med henne och Sebastian och Sebastians arbetskollega på en grekiskrestaurang! En spontan grej som var mycket trevligt :D och på dagen tog jag Hector i vagnen och gick en låååång promenad på söder och shoppade på granit. Blev tre fina stålrörs ljusstakar, en fotovajer och några ramar.

Sen igår träffade jag mamma och Fikade hon fick gostid med Hector och efter det åkte jag och Hector och träffade Amie och blev bjudna på middag hemma hos henne och hennes kille (: myskväll med film och massa snack och mys med liten. Älsklingen kom och hämtade oss hos Amie vid midnatt efter hans kvällspass. Saknar honom när han jobbar men jag är jätteglad att det går så bra för honom och för oss är det ju perfekt att han jobbar en dag i Sthlm varje vecka så kan jag bara följa med om jag vill (:

Sov hemma hos svärföräldrarna men ann lånar ut sin mysiga lägenhet på söder till oss när vi kommer upp hedan efter! Den människan gör allt för oss! <3 inte fy skam att få bo på söder (:

Efter två nätter i storstan åkte vi hem imorse och gissa om katterna saknat oss!! Meningen var att vi bara skulle sovit borta en natt, men eftersom älsklingens jobbmöte drog ut på tiden så vågade vi inte åka hem eftersom han var så trött. Blev mycket kurrande när dom såg oss ^^

Har ätit mexicansk mat, plockat lite här hemma och bara tagit det lugnt! Myser med Hector nu i famnen och tittar på husfruarna. Han är så söt i hans traktor pyjamas från polarn o. Pyret (: hans pappa är påväg hem till oss och då blir det myspys med hyrfilm, lant chips och små godis! Fredagsmys? (; jepp!

Imorgon sätter vi fart med köksrenoveringen på riktigt och det ska bli riktigt kul!! :D längtar! Vi har ändå hunnit fixa mycket här hemma! Hectors rum, vårt sovrum är nääästan klart, dator rummet och vardagsrummet och biorummet (ska bara måla den där svarta fondväggen) och nu köket! Bra jobbat efter så kort tid boende här och med en liten bebis (:

Nu är fruarna slut och jag ska plocka lite här, tända mer ljus och vänta på min stora kärlek <3 sen blir det gos i soffan!!

Hoppas ni mår bra! (: puss&kram


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Oj, så länge skulle jag inte våga lämna katterna ensamna, eller har ni redan lärt känna en kattvakt ;)

2011-10-28 @ 15:51:21
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback