God morgon söndag!

Hoppas ni sovit gott? Sebastian är mör i kroppen stackarn så i natt bokade jag ett besök hos naprapaten tills i morgon! Han har verkligen kämpat i hectors rum! Att slipa golv med så mycket lack som det varit har tagit sin lilla tid!! Och i går kväll låg jag på golvet och vitbetsade det. Blir precis så som vi ville (: superfint!! Ni ska självklart få se bilder, men vill visa allt sen när det är färdigt!

Var på Ikea igår och handlade set nödvändigaste och sen storhandlade vi på Ica maxi. Jag tycker mycket bättre om Ica än Coop.. Får man säga så när man jobbat på Coop? :P hur som helst! Nu är frys, kyl och skafferi proppfullt och redo för att vi ska flytta hem! Imorgon ska vi på samtal på sjukhuset och så får vi se hur mycket Hector gått upp utan sonden hoppas och håller tummarna att han gått upp såpass bra!

Det blir en Ikea vända till idag. Insåg ganska fort att dom två malmbyråerna vi köpt inte räcker för alla kläder som ska vikas även fast sommarkläderna är bortrensade. Så idag köper vi en till till gå in garderoben och även en byrå till hectors rum fast i en annan serie. Från samma serie blir det ett vitrinskåp sen till hans rum. Ska hänga in kläder i två rader så man ser dom och stoppa in belysning. Är det någonting jag lärde mig på dekoratörs utbildningen så var det hur viktigt just belysning är.

Så igår fixade vi och renoverade i huset och vi kom en bra bit! Idag fortsätter vi. (: kämpar på! Jag tycker inte om att vänta med saker och skjuta upp grejer då blir dom sällan av. Jobbar på nu istället och ser fram emot att slappa och ha en vanlig vardag sen lagom till december månaden kommer och vi har massor mysigt inplanerat med julmarknader, julbakande, julpyntande och annat mys! (:

Ska ta och hoppa in i duschen och sen åker vi till Ikea! Ha en riktigt bra dag och tack Hanna för din snälla kommentar, den gjorde min dag! <3

Kram till er!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Glad att jag kunde ge lite "feelgood" känslor tillbaka!

2011-10-02 @ 15:20:59
URL: http://graficum.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback