Morgonstund

God morgon! Sovit gott? (: det har vi. Hector sover redan hur bra som helst på nätterna och vaknar en gång för mat när vi sover i sju timmar. Jag trodde vi skulle bli väckta stup i kvarten. Men han sover så gott (: sen har jag märkt att han finner sig i att man stoppar om honom säger god natt och sen släcker man behöver alltså inte stå där tills han somnar han ligger och filosoferar och nattar sig själv (: trygg bebis! Vi har så fort han varit ledsen strykt honom över huvudet och pratat lugnande med honom först till en början i hans säng, alltså inte plockat upp honom och tror det gjort väldigt mycket för att han ska finna en trygghet även i hans säng när han är ledsen. Vilket han väldigt sällan är. Vi är smått förvånade över den här snälla och lugna bebisen som bor med oss och gör oss glada (: vi älskar dig!

Så utvilade är vi trots det har vi bestämt att vi ska ligga kvar i sängen och gosa en stund till innan vi sätter i gång här! Det blir packa våra saker för vi har nämligen efter två månader på sjukhus blivit utskrivna!! :D så underbart att äntligen få komma hem till huset och faktiskt bo där (:

Vi kom iordning mer i går hemma. Fick upp sex hyllplan i arbetsrummet och nu ser det riktigt fint ut därinne! Vita väggar och en svart fondtapet, massa vita hyllplan låååång vit skrivbordsskiva och massa svarta lådor och tidsskriftssamlare så vi får någon ordning på alla papper (:

Var riktigt mysigt att äta middagen igår vid en bord! Och gott var det också. Drack trocadero och mumsade grillade hemgjorda hamburgare innan vi fortsatte pyssla hemma.

Älsklingen är i väg och handlar lite frukost för i Ronald kylen ekar det tomt. Så äter vi frukost på sängen har blivit lite av en tradition att mysa på morgonen hela familjen i sängen och äta goda smörgåsar, fil och flingor, te och kaffe. Sen sätter vi fart!

Solen strålar och humöret är på topp och jag är SÅ glad att äntligen få flytta hem!! :D

Ha en riktigt bra dag nu och var rädda om er! <3

Puss&kram


Kommentarer
Postat av: M

Är så glad för eran skull! Allting går verkligen åt rätt håll för er :) Hälsa Herr Cobert :)

2011-10-04 @ 11:48:14
Postat av: Evelina

Åh vad härligt att ni har fått flytta hem hela familjen!!!

Mys på ordentligt gumman men det vet jag ju att ni redan gör ;-)..

Kramar!

2011-10-04 @ 20:18:39
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Hanna

Grattis! Vad härligt att höra att allt är bra med er lille kis!

2011-10-05 @ 08:40:54
URL: http://graficum.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback