Mys fredag

Jag och Hector är nakenfisar och myser i soffan. Hud mot hud metoden är någonting vi tagit med oss från sjukhus perioden och Hector somnar på nolltid när han ligger med sin mage på min mage/bröst så nu ligger vi raklånga i soffan med en sprakande brasa som värmer upp hela vardagsrummet. Jag är trött och saknar min älskade fina Sebastian. Han åkte från Sthlm runt åtta och är strax hemma hos oss igen. Längtar så!! <3 få krypa ner i sängen och kramas!

I natt när liten var så orolig så la vi honom med oss i sängen med oss och vi sov i arbetsrummet i gästsängen som är 1,40 (: vi har en son som lyckades mer eller mindre böka ut sina föräldrar på golvet haha. Hector sov längst in mot väggen med sin kudde och täcke. Sen sov jag i mitten med mitt extra tjocka duntäcke eftersom jag fryser så mycket och sen älsklingen ytterst med sin kudde och duntäcke :P det var gaaaanska trångt hehe. Anledningen till att vi sov därinne var för att det luktade för starkt av den nymålade färgen i sovrummet! (:

Har haft en mysig fredag! Har verkligen uppskattat att bara slappa runt och fixat plockat myst och ätit middag framför idol och haft massa ljus tända och en brasa. Haft Hector på bröstet hela kvällen. Vad jag älskar att ha honom nära. Känns overkligt ibland att han är här för jag har längtat så efter honom. Kärleken till sitt barn är så stark. Jag älskar honom och det får han höra flera gånger varje dag!

Ska ta och leta vidare efter julklappar. Ja jag vet! Men jag hatar att panikköpa julklappar två dagar innan julafton och som jag skrivit innan så ska vi bara gosa i december! Har ni sett hur underbart vacker en stjärnhimmel är på landet där det är lite gatubelysning?! Tänk att gå ut i vitaste snön och göra en snölykta och kramas och dricka varm glögg och värma händerna på en sprakande brasa.. Jag lääängtar till julen!!!

Ha en fortsatt mysig fredagskväll och ha en fin lördag! Vi får som ni vet besök att familjen Cobert och jag syns här igen på kvällen! Var rädda om er! Sov så gott (: puss&kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback