Nybadad älskling

Gosen älskar att bada och en gång i veckan badar vi Hector. Han njuter verkligen. Jag skulle vilja bada honom mer men vi fick råd om en gång i veckan.. Hur ofta badar ni era små? Hur som helst så ligger skatten i min famn nu i ren pyjamas nybadad insmord i baby body butter och har precis ätit! Det är SÅ mysigt att sitta uppkrupen i soffan med honom i knät tätt in till och min stora älskling bredvid oss (: sista helgen tillsammans innan hjärtat börjar jobba igen. Vad vi kommer sakna honom jag och Hector! Men vad vi är glada för all och åter all tid vi fått tillsammans! För det är inte många familjer som får så mycket tid ihop! 2,5 månad med Hector tillsammans <3 man måste se allt fint i det man upplever. Även fast det varir jobbigt att ligga så länge på sjukhus så fick vi massor av tid tillsammans! Mys!

Höstgrytan vi lagade blev toppen! Riktigt god! Hade i lite rött vin och extra grädde och viltfond i. Mums! Och älsklingen håller på med min favorit efterrätt - lime pannacotta. Lite jul över den med smak av kardemumma och kanelstång. Den är klar om lite mindre än en timme. Så den ska vi mumsa på sen (:

Vad har ni hittat på idag? Kan ni se bloggen nu? Och kan ni kommentera? Så tyst här så blir lite orolig (; blivit bortskämd av er!

Imorgon kommer fina Siv och Hasse hit, Sebastians farmor och farfar. Vi har fått riktigt bra och mysig kontakt jag och Siv och det glädjer mig! Har tyckt så bra om dom från första stund! Vissa fastnar och det har dom verkligen gjort! Så imorgon ska dom få träffa Hector för första gången! <3

Sen på kvällen ska vi färdigställa hectors rum. Sen på söndag åker vi och köper sista möblerna till hans rum och även tv bänk till biorummet och soffbord till vardagsrummet! Och sen blir det massa piff i hans rum! Längtar :D

Nu ska vi mysa vidare i tvsoffan (: ha en jättemysig kväll allihopa!! PUSS! :D


Kommentarer
Postat av: M

Underbart att bloggen fungerar igen. Det har varit jobbigt att inte kunnat läsa den för din blogg sätter guldkant på vardagen :)



Skönt att ni alla mår bra o myser!

2011-10-14 @ 22:12:17
Postat av: Helena

Hej skönt att bloggen funkar igen, kram kram o ha en fin helg

2011-10-14 @ 22:47:17
Postat av: The Housewife

guuuuuud så söt!!!

2011-10-14 @ 22:49:05
URL: http://dianasblogg.se
Postat av: sarah

Vi badar vår bebis på 6 veckor ungefär var tredje dag. Bada på bara, bebisarna älskar ju det och det är ju så mysigt!

2011-10-17 @ 16:32:31
Postat av: Sara

Vår bebis badar varje dag! Att lägga öronen i blöt ofta minskar risken för en massa jobbiga öroninfektioner! Sen är det ju kvällens höjdpunkt, att få plaska runt i baljan och stänka ner mamma och pappa. ;)

2011-10-18 @ 09:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback