höst

vi ligger och myser i mjukiskläder, tittar på true talent och bara tar dte lugnt. hector ligger här och pratar och grymtar i sömnen ♥ och är allmänt gosig! ska strax lägga ifrån mig datorn och snusa på honom. kan inte sluta njuta av att bara ligga och titta på honom. vårt underverk. vad vi älskar honom! och han växer så det knakar (: och har nästan lärt sig amma helt nu. allt går så fort med hector. han imponerar alla här hihi. så snart snart är vi härifrån.

tänker mycket på hur det kommer bli när vi kommer hem. få slippa den sterila sjukhusmiljön, slippa alla som springer in och ut ur det minimaliska rummet och lägger sig i ens föräldrarskap och tycker och tänker. få skapa egna rutiner, vara familj på riktigt och på heltid. att bara få gå mysiga långa promenader med älsklingen och hector, njuta av den friska höstluften och titta på alla vackra höstlöv på marken. gå in och tända en brasa och massa levande ljus och krypa upp i soffan och dricka varm choklad. att få mysa runt i husets lugn i stickade raggsockor och mjuka mjukiskläder. hela huset känns varmt när man är där. det finns kärlek och glädje i varenda vägg i hela huset. där trivs vi. mer och mer för varje gång vi kommer dit. underbar känsla! längtar riktigt mycket efter att få bo där på riktigt. vi har kommit en bit iallafall (:

och imorgon har vi fått en dag i huset så vi kan få chans att komma iordning. gå in garderoben är målad i vitaste vitt. blev riktigt bra :D det är så fint att måla på plankvägg tycker jag! ska fota sen när det är klart. vi var och vandrade runt medans hector hade matuppehåll på ikea idag en snabbis och vi kommer köpa två vita låga malm byråer dit in. en stor spegel och bra belysning i form av typ en sån här lampa som sträcker sig i hela taket. kommer bli kanon (: vi kommer inte få plats med alla kläder där inne. men iallafall lite så vi kikade på en garderob idag också. en sån här hade varit bra att ha i sovrummet. mycket att planera. och kul är det, riktigt kul (: suttit i ikeas köksplanerare idag också och fixat. bra att börja i tid, vill ju att det ska bli perfekt :D

nej nu ska jag pumpa och sen krypa ner i sängen. ska bli riktigt skönt är trött efter den långa dagen (: älsklingen håller på att tvätta, men han är nog snart klar. skönt med lite rena kläder. sen ska vi sova så vi orkar imorgon. för då ska sebastian slipa trägolven i både vårt sovrum och hectors rum. jag ska måla och packa upp lådor. vi är effektiva! snabbt går det! (: måste komma ihåg att fota imorgon!

sov så gott nu och dröm sött. när vi kommer hem och börjar leva ett normalare liv, lovar jag att den här bloggen kommer bli mer aktiv. flera inlägg om dagen och mer variation. det tar ett tag att landa!

ta hand om er! massa pussar&kramar (:



♥ snart slipper du sonden älskling!



Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Va fin han är Fanny!

2011-09-02 @ 00:09:55
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Evelina

Åh vad härligt att det går fort framåt!!

Den där sonden kommer jag ihåg, vilken sann LYCKA det var när den togs bort från E. Det var liksom ett tecken på att allt snart skulle bli som man först hade tänkt att det skulle bli ;-).



Kram!

2011-09-02 @ 08:29:17
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Anonym

Jen: tack gumman <3 :)

2011-09-04 @ 03:34:02
Postat av: Anonym

Evelina: kommer bli helt underbart att få bort den snart!! Man märker hur nöjd han är utan den! :)) hade e också sond? Trodde han föddes i tid? Kramar :)

2011-09-04 @ 03:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback