promenad

god kväll godingar (: har ni haft en bra dag/kväll? vi har haft en fullbokad dag som vanligt. att få hector har gjort oss mer aktiva på något sätt. nu går det inte längre att sova bort hela dagarna, vilket är väldigt skönt för man hinner njuta så mycket mer (: kl tio är jag redan färdig för dagen med dusch, sminkning och påklädnad. hector har blivit tvättad och fått ny blöja och bytt om från sin pyjamas till vanliga kläder och familjen äter frukost ihop. då har liten redan ätit sin frukost (: rutinerna blir bara bättre och bättre. och det är mest "körigt" på förmiddagen har vi upptäckt. sen under dagen blir det mindre måsten och mer mystid ♥ idag stoppade vi hector i vagnen och tog en promenad till stan och gick och strosade och handlade lite kläder till honom. nu har han en liten större garderob i stl 50 (: kul med lite variation. tycker det är jättekul att kombinera och matcha hans kläder och det blir en hel del randigt, hrm. sådan mamma sådan son..? pappa sebastian tycker hans kläder är coola, så mina val från dagens shopping var klart godkända (:

vi tog en mysig fika på ett bageri här i stan, satt och drack te och pratade, hector sussade i vagnen och sen gick vi och handlade till middagen. så när vi kom hem ammade jag hector och älsklingen lagade pasta carbonara som blev riktigt god! nu ska jag strax få helkroppsmassage. önskade mig det i födelsedagspresent och fick en massage olja från body shop och massage. ska bli mysigt och riktigt skönt vaknade med någon slags låsning i ryggen ): sovit knasigt.

ska åka till huset imorgon hela familjen, packa upp, visa liten runt i sitt nya boende (: och sebastian ska slipa klart golvet i hectors rum och riva ena väggen. bakom finns en snevägg med vågrätta plankor. blir fint att måla vitt. kommer vara vitlaserat golv (det är plankgolv) och vitmålade väggar förutom på ena väggen där det kommer vara ljust ljust grått. måste försöka hitta den där gamla garderoben/linneskåpet med lite krussiduller på. ska fixa ett klädskåp till hector. sätta in en klädstång och hyllplan och måla vit. hoppas det blir lika fint som i tankarna (: så imorgon är vi i huset hela dagen, bussen går 08 härifrån och sista bussen går tillbaka vid 19 imorgon kväll. så det blir många timmar där borta. jag tänkte packa upp och städa lite och såklart gosa med lillhjärtat medans älsklingen fixar hectors rum. tar med oss resterna från kvällens middag så vi slipper tänka på det. (:

ska ta och pussa godnatt på hector nu och sen avnjuta massagen och sen sömn! det är helt underbara sängar här. såklart när vi jämför med dom hårda sjukhussängarna vi sovit i dom senaste veckorna. sover som stockar. och då kan man ju undra hur gott vi kommer sova i den skräddar sydda sängen vi köpt som kommer nu i mitten av september. heaven!

ha en jättemysig kväll och sov så gott sen (: puss&kram!







lite av vårt rum på ronald mcdonald. älskar värmegolvet inne på toaletten. och den stora garderoben i hallen. slukar mycket (:




Kommentarer
Postat av: Marielle

Det är ju verkligen fint där ni får bo nu. vad roligt att det är så fräscht och ljust :). Spjälisen, är den er privata? ni fick till det så fint med slingan. Jätte mysigt verkligen.

2011-09-13 @ 11:00:09
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Anonym

,marielle: visst är det (: lite kontrast från det stela sjukhuset. vi trivs mysigt här! spjälsängen är husets där vi bor nu. man får låna (: hihi, jag och mina ljusslingor :D tror hector tycker den är mysig (:

2011-09-13 @ 11:52:36
Postat av: Ulrika

Lilla Hector har ju vuxit så mycket, roligt att se:).

Jag bara måste fråga vart du köpt ljusslingan ni har på er säng? Så himla fin!

Det ska bli spännande att se ert hus sen, det låter ju helt underbart:).

2011-09-14 @ 09:58:48
Postat av: Anonym

Ulrika: jätteskönt att han lägger på sig så bra! :) ljusslingan är köpt i Thailand men jag vet att vissa köper in och säljer här så sök på "ljusbollar" och ta bildsök på Google! :) kram

2011-09-14 @ 10:56:36
Postat av: Anonym

Ulrika: verkar som att dom är slut överallt i sverige.. men hittade en sida som en annan beställt ifrån som bor här och där kan du kombinera ihop själv hur du vill ha den :) http://cableandcotton.co.uk/



kram

2011-09-14 @ 11:20:29
Postat av: Anonym

ulrika: haha, nu har jag hittat en ÄNNU bättre sida och har köpt två till slingor nyss :) kostar 190 kr st. här har du länk: http://shop.bindidesigns.eu/ljusslingor20ljusvitkabel-c-71_69.html?osCsid=dccec4fde9e38031e196d48c0d980afc

2011-09-14 @ 12:06:17
Postat av: Ulrika

Nämen åh vad du är gullig som satte igång operation spaning för min skull:). Sen att det gynnade dig också gjorde ju saken ännu bättre:).

Ska spana in sidan imorgon och se om det kanske blir ett litet köp.

Vad beställde du för färger?

Kram

2011-09-14 @ 21:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback