saknat

hej underbaringar (: saknat er. jag fanny har blivit mamma och sätter min son i första hand, men det förstår ni säkert (: såklart. myser för fullt och tar vara på var enda liten minut när hector faktiskt är vaken. lillahjärtat. man blir överlycklig och helt salig när han bestämmer sig för att glesa på dom där vackra bruna (?) ögonen och flaxa med dom långa mörka ögonfransarna. jag älskar honom! det går inte att beskriva. men gud vad jag älskar honom. idag när vi ätit frukost, jag my (för my är här och hälsar på oss, så härligt att få höra hennes skånska dialekt igen och skratta med henne) och älsklingen på vår trappa upp till huset med solen i ögonen så tog jag hector i famnen i en filt och gick i gummistövlar och stor tröja ner till vår sjö och njöt av hans närhet. så tittade han upp på mig och log. vet att det är för att han typ bajsar, men det ser endå ut som att han ler och det är det som betyder någonting. finaste hector. stor han blivit. över tre kg nu, och hans knubbiga små fingrar som greppade runt mitt finger fick mamma hjärtat att smälta lite. jag älskar dig!

dagarna har mest flytit ihop. jag har tänkt att sätta mig här ett flertal ggr, men ni vet hur det blir. man ska hinna med så mycket just nu. ibland förstår jag inte riktigt hur vi orkar, men det gör vi. och jag är imponerad, faktiskt! vi renoverar, vi bor på två olika ställen och åker så långt i mellan boendena, vi jobbar, eller inte jag men sebastian, vi kör på körskola, vi pusslar med hector och försöker få ihop allt, och ja det går ju faktiskt, allt går om man vill har jag alltid sagt och även fast det är ganska mycket planering och fix med allt, så går det. därimellan någonstans så hinner vi ha mystid för oss också. pussas och kramas, älska, hålla om, viska fina ord och bara vara. därimellan alla blöjbyten, ammandet och få ihop allt, så hittar vi små stunder för varandra. vilken omställning livet tog när liten valde att komma tidigare, jag har så svårt för omställningar, men allt löser sig sakta men säkert och all bonustid vi fått med världens finaste skatt, den värdesätter vi högt högt. och att få vara tillsammans hela familjen så mycket nu. det gäller att ta vara på det. snart börjar sebastian jobba på riktigt och jag blir mammaledig på riktigt. att leva här och nu. nu och här. älskar hur allt blivit, även fast det varit tufft i mellanåt. att sitta i vårt hus, känna lugnet, ha hector sovandes i armarna, sebastian tättintill, en brasa i kakelugnen, ljus i hela huset, bäcksvart ute och en stor stjärklar himmel som breddar sig över hela skogen. höra tysnaden och lugnet. där är vi hemma. och vi trivs. vi saknar inte bullriga stockholm. det vi saknar är att få flytta hem till vårt hus nu, på riktigt. och boa in oss på riktigt.

mysan är här. hon kom igår, vi kramades gick till linköping och fikade varma scones med färskost och marmelad och drack chailatte hon jag, hector och älsklingen. tog oss hem. visade henne huset. "åh är det här, guuud så mysigt det ser ut.. och kossor!?" välkommen till landet my (; hon tyckte om det! vi grillade på fina nya grillen vi fått av sebastians farmor och farfar och det blev hemgjorda hamburgare. valde att gå och sova strax efter middagen jag och my, trötta minst sagt! jag sover som en prinsessa i nya sängen. den är helt sagolik. kvalite som heter duga! hög som bara den. nästan så man ramlar ur den på morgonen. värd varenda krona. aldrig mer en ikea säng! hector vaknar när han är hungrig, två ggr per natt innan vi går upp. ibland tre beroende på när vi går och lägger oss. men han är otroligt snäll den här lilla pojken. låter mamma och pappa sova gott annars.

har haft en bra dag idag iallafall. promenerat med barnvagnen, hämtat ett paket på posten, fikat i solen, ätit god sallad till lunch/middag. myst och umgåtts. så ska vi gå ut ikväll och dansa var tanken. mina ögon går snart i kors, men det ska bli riktigt kul (:

helt underbart att hösten är här, det dalar ner fina gula, röda och oranga löv på marken. höst och vinter kläderna är dom bästa! jag trivs i stora stickade halsdukar, skinnjacka och grova kängor. det är mer jag. att få värma händerna på en stor kopp te, tända ljus och bara mysa hemma i raggsockor och myskläder. äta mustiga höstgrytor och kura under en filt tillsammans i soffan. det är kärlek det! ♥ och sen kommer vintern, med massa snö, längtar efter att få klä på hector varm overall och stoppa ner honom i vagnen och ut i trädgården och göra en snölykta med honom och sebastian. titta rakt upp i natthimlen och känna snöflingorna dala ner och smälta på huden. pyssla, baka julgodis, slå in paket och lyssna på lugn och mysig julmusik. känna juldoft i hela huset och värme från en sprakande eld. då är lyckan komplett på något vis. när allt är nedsläckt och mina fina är nära. det enda som lyser upp är julstjärnorna när natten kommer mygandes. åh jag längtar! i år blir det en riktigt mysig jul på landet. i vårt hus ♥

vi måste få hem lite mer renoveringmaterial, sen blir vi snabbt klara i hectors rum. på måndag kör sebastian upp. och då ska vi bannemig köpa bil omgående. det enda jag känner frustration över flytt till landet, är att vi inte har bil. att ta bussen är för oss inga konstigheter, och jag gör det mer än gärna. men när vi ska få hem saker till huset, blir det genast ett problem, ett problem som inom kort kommer vara löst och det ska bli skönt! väldigt skönt (: jag har letat som en tok efter möbler och saker till hans rum. och det kommer bli så fint. jag längtar efter att få visa er. längtar efter att få visa hector hans rum. det kommer bli så fint. finaste rummet till finaste hector! ♥ har köpt en borg till honom. han fick ju fondpengar av en kvinna på sös och vi skulle köpa någonting till honom för dom. det blev en lekborg. här hittar ni den. ska ha en mysig läshörna längst ner och sätta in belysning inuti borgen, för att få en stor nattlampa på natten till honom. det måste vara både det svåraste och roligaste att inreda ett barnrum. man vill ge den där tryggheten, mysigheten och roligheten i ett och samma rum, samtidigt som det ska vara praktiskt och lättstädat och lugnt och fridfullt men ändå galet och knasigt. som sagt, ska bli kul att visa er sen. vi kommer ha lugna färger nu när han är liten och mer tokiga sen när han blivit äldre.

soffan, den där gigantiska u-formade soffan står så fint nere i biorummet nu. med massa kuddar, filtar och gos. vårt hemmabiosystem som vi köpt, väntar snällt på en förstärkare, sen kan vi titta på film därnere. längtar! vi ska ha en matta och ett soffbord dit också. och en tv bänk. sen så. fotade idag, men glömde tyvärr överföringssladden. ska dit snart igen, så då ska ni få se bilder.

gud det känns som jag svamlar. kommer inte riktigt ihåg vad jag berättat och inte. vi har mest myst, renoverat, plockat i huset, varit ute på promenader i höstsolen, shoppat höstkläder, pussats, kramats, gosat med hector och bara varit med varandra. det är väl det bästa! att få mysa med sin fina lilla familj ♥

ska kika runt lite på mer barninredning till hectors rum och väcka mysan sen. så vi får i oss lite varma mackor eller nått innan vi ska ut. tröttmössor. jag hoppas ni får en jättemysig lördagskväll och att ni mår bra! nu ska jag bli bttre på att uppdatera! lovar (;

puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Anna

Låter så himla mysigt gumman! Du är världens bästa mamma! Saknar dig <3<3

2011-09-24 @ 22:02:45
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja kommer bli supermysigt!! Då kan vi ses när som helst! <3 Absolut! :)

2011-09-24 @ 23:16:22
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Helena

Det låter perfekt allting! Man får nästan prestationsångest;)

2011-09-25 @ 09:10:08
Postat av: M

Blir så glad att NI har det så bra! Värmer gott :) Ni fixar ALLT! Ingenting är omöjligt när det gäller Fam Cobert <3 Njut & må!

2011-09-25 @ 11:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback