tyst

det är tyst här hemma nu. både sebastian och hector sover. jag har varit helt aktiv hela kvällen sen vi kom hem, så jag var tvungen att varva ner lite. vart energin kom ifrån det vet jag inte. men fint blev det iallafall. har storstädat och fixat och donat här ikväll (: så har jag myst jättemycket med hector. vi har badat, eller han har badat (: gud vad han tycker att det är mysigt! njuter och gurglar och har sig sötnosen. (: insmord med babybutter från bodyshop och sen fick han rentvättad pyjamas och så borstade vi hans fjuniga hår med en sån mjuk babyborste. det tycker han om. älsklingen har pluggat jättemycket ikväll, imorgon har han både uppkörning och teoriprov. håller alla tummar och tår såklart för honom! men jag tror att det kommer gå jättebra! och jag har min första körlektion imorgon. pirrigt minst sagt, var ett tag sen jag körde. och enligt körskolan ska jag ha mitt körkort inom två veckor. hjälp. får se hur det blir med den saken (:

dagen har varit riktigt bra! rolig, mysig och bra! vi gick upp vid nio, matade hector och sen duschade jag, åt frukost som älsklingen dukade fram till oss och sen åkte jag och my till stan och shoppade. blev lite krämer från lush, bla "pied de pepper" en fotkräm som luktar pepparkaka, och det gör ju inte så jag inte längtar mer till julen.. (; sen "handy gurgugu" en jättemysig handkräm och så min favorit "vanilla dee-lite" använder den på hela kroppen efter dusch. doftar underbart och är väldigt fuktighetsgivande!

köpte babybodybutter till hector också. han älskar den. och den är riktigt bra till hans torra hud. blev bättre nu också när vi hade mer babyolja i badvattnet. len blev han (: köpte en film och lite på monki också. sen satt vi oss på ett café och drack varm choklad med vispgrädde och grillad macka med ost, skinka, tomat och dionsenap. riktigt gott! satt där länge och myste och pratade. sen åkte vi hem och fixade oss iordning och så följde hector och älsklingen med ut igen på stan så gick vi på restaurang och åt mongolisk bufé. och nu på kvällen vet ni ju redan (: en bra dag har det varit! my har åkt till vimmerby igen. tänk att vi bor så nära varandra nu. ska dit någon dag nästa vecka. mys (:

jag är trött! ska ta och se om liten vill ha mat, och sen hoppa i säng och pussa på min älskling! hoppas ni haft en riktigt bra dag ni med! sov så gott och dröm sött, så hörs vi mer imorgon! (: pusspuss.



jag älskar dig och är så stolt över dig min lilla älskling (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback