ute i friska luften för första gången.

idag när vi hade ätit frukost, duschat och gjort alla morgon bestyr så klädde vi på liten sina nya fina kläder och la ner honom i vagnen och gick med raska steg mot en fin park här i närheten. idag har varit den finaste dagen på hela veckan här i linköping och då var det en självklarhet att gå en promenad och mysa ute med hector. vad vi längtat! det var jättemysigt och fint ute. vi gick ner till en bäck nära en skog. fåglarna kvittrade och vattnet pålade. satt på en bänk och höll honom i famnen. vilken känsla. det är så lätt att känna sig ihålig på ett sjukhus, men glädjen som rusade i kroppen av att få dra in sommarluft i lungorna och hålla honom i armarna och borra ner näsan i hans lena hud och viska "jag älskar dig" det var det bästa på väldigt länge. kommer bli fint att promenera långa sträckor sen med fina retro vagnen och se höstlöven falla. gå upp tidigt tidigt göra iordning varm choklad i en termos och klä på oss varmt och gå ut och gå.

längtar verkligen efter att få komma hem. varje steg är ett steg närmare. hector är verkligen duktig. så stolt över hans framsteg. lillälsklingen (: när vi kommer hem till huset känns det som ett nytt kapitell börjar i livet, ett kapitell som både jag och sebastian sett fram emot länge nu. känns overkligt att vi äntligen snart snart är där. allt mysigt vi ska göra. tänker mycket på det. att leva i det här väntrummet på att livet ska sätta fart det står vi ut med, men snart behöver vi få leva på riktigt. man stänger av så mycket för att orka här inne. det är som att all lycka man känner för allt som kommer sen ligger på vänt och bara vill explodera ut. alla planer, allt underbart. vill nu!

imorgon är det måndag. på fredag fyller jag år. längtar massor (: 26 år! tiden går verkligen fort. vet att älsklingen har en överraskning åt mig. han är bus (; ska bli riktigt mysigt! får se vad han hittat på! mamma kommer hit på lördag! saknar henne jättemycket. tror hon kommer tycka att hector växt massor. för det har han (: han går upp i vikt bättre än många andra bebisar. och jag älskar hans knubbiga kinder. myspys att pussa på!

ikväll, eller nu när jag skrivit klart ska vi titta på film och gosa i sängen! dricka lite te och sen sova. jag trodde jag skulle vara extremt trött av att gå upp på nätterna, jag var det dom första nätterna, men nu studsar jag upp på nätterna och aktiv på en gång ^^ börjar vänja mig med andra ord. jag har aldrig behövt mycket sömn och det är ganska bra har jag märkt när man får barn (;

nu ska jag umgås med min älskade familj och avsluta den här fina dagen med dom jag älskar över allt annat! vi hörs mer imorgon (: sov så gott nu! puss&kram.



ute idag. vi älskar dig finaste hector!! ♥



Kommentarer
Postat av: Pixie

Så söta ni är. Så glad för er skull att allt funkar så pass bra som det gör. Ser fram emot att få se bilder av er hus också. Kramis

2011-09-04 @ 23:41:18
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Marielle Sjögren

Men vilken varm och kärleksfull bild. Sätt upp den på väggen hemma!

2011-09-05 @ 10:54:44
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Helena

Vilken fantastisk bild! Faster saknar dig och vill träffa dig snart! Puss från mig till er <3

2011-09-05 @ 16:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback