God kväll

Någon frågade vad jag har för hårfärg. Ska ta reda på det tills imorgon lovar (:

Vi myser med varsin kopp te, tända ljus och kramar. Livet känns inte direkt dumt <3 fick middagen serverad med fin dukning och levande ljus av älsklingen. Han gjorde jättegod Västerbottenost paj med sallad. Fin han är!

Varit ute mycket idag i solen. I förrgår när fotot togs var jag fräknig i hela ansiktet. Nu är det ännu mer. På läpparna med. Gillart! :D

Grillade hamburgare till lunch, fikade i solen, Hector hoppade runt i sin hoppgunga och vi påskpyntade som ni såg! Sen har vi tittat på film, fixat lite hemma och bara varit! <3

Imorgon vid tre kommer mamma till Linköping med tåg! Ska bli riktigt kul! Vi ska äta påskmiddag. Blir grillade revbensspjäll, köttbullar, sill, lax, ägghalvor, rökt makrill, såser, varm potatis sallad med dionsenap mm. Och såklart påskmust :D men imorgon kväll grillar vi. Hon stannar två dagar tror jag. Ska bli kul att visa henne nya bilen och ha huset, tror vi fixat lite sen i julas (: längesen hon var här! Men nu så!

Hoppas ni sover gott, så hörs vi mer imorgon! Blir så glad av era kommentarer. Tack <3


Kommentarer
Postat av: Johannas Ordsamling

Ha så mysigt nu med mamma-besök! <3

2012-04-04 @ 22:41:26
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Men hur har jag lyckats missa detta inlägg haha. Gott det låter med påskmat! Vi äter aldrig det på påsken men vi ska iaf på middag hos mina fina föräldrar imorgon :)



Puss och glad påsk på er!!

2012-04-05 @ 16:41:09
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback