HELG

Nu kom älsklingen hem! Gissa om Hector och jag blev glada :D fick en gammal systemkamera såld nyss och mer i lön än jag trott. Sånt gör en glad (:

Kvällen blir i riktig fredagsanda. Mysig med andra ord. Blev glad när Sebastian kom hem tidigare! Chefer är så schysta på fredagar (; nu blir det baka ut brödet som stått och jäst, göra Caesar sallad och tända ljus! Sen mys med film godis och kramar!

Anna. Du måste förstå att när man fött ett barn för tidigt och allt varit oro från första stund reagerar man när någon kommer och säger att man inte har koll, för tro mig jag HAR koll. BVC har koll och neonatalen har täta kontroller. Det blir ett slag under bältet när man ses som en mamma som inte har koll på ditt barn. Och speciellt när jag varit riktigt noga med allt gällande honom. Klumpigt att anta istället för att fråga "har du kollat med BVC om varför han sover så mycket" det hade gett en helt annat bild av vad du egentligen var ute efter. För jag blev ledsen. Och temperamentet di skriver att jag har som du blir mörkrädd av det kallas försvar av personen jag älskar mest av allt i hela världen. Säg gärna att jag är onormal och är konstig men gå inte på någon som inte kan försvara sig. Kommer alltid stå upp för honom. Han är mitt allt!

Ha en fin fredagskväll nu. Ska krama Sebastian för tro det eller ej, det var inte bara jag här hemma som blev ledsen av dina ord.

Älskar blicken när han får en majskrok. :D


Kommentarer
Postat av: LindaÅ

Hej Fanny! Hoppas du får en härlig helg. Själv tar jag med min karl ut på en spontanmiddag ;) Kram!

2012-04-13 @ 17:31:26
Postat av: Carro.

Usch vad hon är taskig :( Jag kan förstå att man blir extra orolig när man har ett barn som är för tidigt född.. Jag är ju själv orolig, och min son är född tio dagar sent. Det är sjukt jobbigt att bli påhoppad som förälder... tyvärr väldigt vanligt i denna ibland knäppa bloggvärld. Jag tycker att anna ska vara tyst i fortsättningen, hon är bara elak och vill överhuvudtaget inget väl, då hade hon kommenterat annorlunda. Bry dig inte om henne, men jag vet - det är svårt : (

2012-04-13 @ 17:32:24
Postat av: Maria

Nej vilken underbar blick ! haha ! Så jädra söt ! Och vad är det som säger att hans huvud är för stort ? Eller att man ska kunna sitta vid 5 mån? Båda mina söner satt när de var 7 mån.. men min utvecklingstörda son ( fosterson) satt när han var 5 mån .. Och då är han jätte sen i sin utveckling och är idag 5.5 år men är som en 3 åring i sättet.. FINNS INGET SOM KALLAS NORMALT UTAN ALLA ÄR OLIKA I SINA UTVECKLINGAR !! Jag diggar dig iaf och Hector är utomordentligt söt !!!

2012-04-13 @ 18:01:29
URL: http://magmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback