Onsdag den 18 april

Skrev ett låååångt inlägg innan, va sjutton hände med det?! :P hur som helst! Hej! (:

Älsklingen min har precis kommit hem från jobbet och jag står och steker pannkakor. Var ute på mysig promenad med Hector innan. Skönt att komma ut! Försöker komma ut varje dag men det har varit regn, hagel och snöstorm?! Här dom senaste dagarna! Men idag kom vi ut (:

Harry kutar runt mina ben tycker nog att det luktar gott även fast han inte alla gillar pannkakor :P Hector ligger i din vagn ute på altan och tittar upp i himlen och myser i sin vagn och ja. Allt är som vanligt här hemma (; idag har jag fixat inne på toan, kommer bli såå bra! Längtar tills det är klart! Och farit runt som en galning och plockat rensat och donat. Hus på nästan 200 kvm tar din lilla tid att städa OM man är pedant vill säga. Typiskt att just jag lider av det höhö!

Video på Hector skratt önskades! Haha! Ska försöka få till en och lägga upp i dagarna! Att lova en dag har jag insett är ganska dumt :P jag är sjukt glömsk! Och som sagt tusen bollar i luften! Men ska fixa en! Om en månad ca kommer min kära mor hit och tokkör med mig, jag håller på att kämpa med teorin! Köra sitter i ryggmärgen, bara lite uppfriskning och så sen så. Så företaget kommer igång snart med. En sak med mig. Jag måste pyssla med flera saker samtidigt annars tröttnar jag lätt. Nackdelen? Allt drar ut på tiden :P

Nu vispa grädde och duka! Ha en super mysig onsdag!! Puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback