Utbildning

God kväll allihopa! Hoppas ni mår bra! Jag börjar bli trött! Ska strax duscha och tvätta håret och sjunka ner i sängen bredvid älsklingen. Varit en aktiv effektiv dag! Sånt gillar jag! Började dagen med att vädra hela övervåningen, bäddade våra sängar och hectors med och sen gick jag ut i trädgården satt mig i gräset och rensade i rabatterna! Har upptäckt att vi har rabarber whiiiihoo! :D mmm rabarber paj med vaniljsås... Haha (:

Imorgon ska vi se våran bebis igen på skärmen. Längtar riktigt riktigt mycket! Här ska köpas bilder! Varför vi valde 8:15 tiden förstår jag inte?! Ångrar det lite nu, haha, men men. Ingen i familjen är direkt morgon pigga! Och sen ska vi till neonatalen på kontroll med Hector och det är vid halv tolv!! Får veckohandla där imellan. Tips på middagar är mer än välkomna!

Så har jag faktiskt kollat utbildningar under förmiddagen. Tack för era tips! Distans är toppen för mig (: så bra att det finns! Utbildningen jag vill gå är på 240 hp. Jag kommer vara färdig utbildad när jag är 30! Helt okej om ni frågar mig! Och jobbet känns så mig! Har funderat på det innan och det klaffar på många punkter som känns viktigt för mig - jag får hjälpa andra, se dom utvecklas och ha variation, glädje och framförallt det är inget luddigt jobb!! Ett konkret arbete och det är lätt att få jobb och lönen är ja så man klarar sig gott och väl! Det känns bra det här!

Nu släcka ljusen och duscha! Sov gott allihopa! <3


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad är det för utbildning du tänkt läsa? :)

2012-04-20 @ 00:06:44
URL: http://lindalis.se
Postat av: Tanya

kan man inte maila via kontaktformuläret längre? får det inte att fungera..

2012-04-20 @ 08:57:48
Postat av: Carro

Va kul med utbildning : )

2012-04-20 @ 13:13:18
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback