Vecka 20

Lördag idag! Måste ju lägga in en magbild! (: vecka 20 idag! En bra milstolpe! Mitten av graviditeten och hör och häpna jag mår fortfarande fantastiskt! När jag väntade Hector gick jag typ på kryckor den här veckan med värsta foglossningen och klämd isaias nerv. Bara tacka och ta emot (: som barnmorskan sa! "du har ju en liten att tänka på så du lägger mycket åt sidan" mycket möjligt! Men oavsett, mår jag bra (:

Mysigt att vänta bebis igen! Det blir så tätt mellan dom, va roligt dom kommer ha ihop våra fina söner! Ha! Tänk TVÅ grabbar! Jag blev helt plötsligt väldigt ensam tjej (; tur att jag iaf har Doris & hedwig! Jag hoppas iallafall att han stannar i magen hela vägen. Om jag föder zid i samma vecka som Hector så kommer han till oss om 9 veckor. Nej jag tror han trivs i magen!

Jag kunde aldrig trott för 1,5 år sen att jag skulle vara gift med min barndoms vän ha en underbar son och vänta vår andra, och ha hus.. Livet är bra fantastiskt!


Kommentarer
Postat av: Carro

Vad mysigt <3 vill också ha ett syskon till Love, får se hur de går ..

2012-04-22 @ 09:30:07
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: Marielle

Gud vad underbart:). Tack för att du delar med dig :).

2012-04-22 @ 13:30:02
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Har missat lite här och var tvungen att läsa ikapp. Grattis till lillebror! Ibland luras de små liven. ;) Längtar sååå tills vår dotter får syskon. kram

2012-04-22 @ 14:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback