Fredag

Hej på er! Hoppas allt är bra! Jag är trött trött trött. Men imorgon är det bara fem veckor kvar till BF! De ni :D nu har jag varit gravid sex veckor längre än med Hector. Jag tänker på att det kommer dröja några år innan vi skaffar nästa bebis eftersom vi kommer plugga nu båda två och jag vill ut i arbetslivet nått år. Såå jag försöker njuta in i det sista av badbollen. Även fast jag saknar min kropp nått enormt (; Hector vaknade nyss och jag har vilat medan! Skönt (: det är en riktig slapp dag idag! Har bakat inför imorgon och kommer fortsätta sen med. Blåsa ballonger tills lungorna gör ont och dekorera. Det är nog det roligaste med att ha kalas/fest! :P allt runtom som ska fixas. Dekoratörutbildningen har jag haft mycket nytta av (: tanken är att hänga upp enormt mycket ballonger i taket ute på inglasade altanen och duka med röd och vit prickig duk med serpentiner och sånt skoj (: är det barnkalas så är det! Här ska det in färg! (; och ja det är ju hectors kalas så vi bjuder på hemgjord saft och alkoholfritt. "på barnkalas ska man fan inte ha sprit" sa Sebastian haha (: håller med! Barn och sprit ihop går bort! All fokus på dom små <3 Ska traska ut i verkstaden i be frys vi har därute och ta fram en fläskfilé. Middagen ikväll blir grillad rosepeppar rullad fläskfilé med färsk sparris och klyftpotatis (: mums! Fredagsmys med skräckfilm och godis! Efter vi fixat inför imorgon vill säga (; Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag håller med om att barn och alkohol går inte ihop. Inte ens en likör till kaffet om så är ett dop. Jag ser fram emot bilder på ballongerna i taket :). Du gör så fint, du får väldigt gärna dela med dig av din dekoratörsutbildning lite tips och knep :).

2012-08-03 @ 22:07:52
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: isabelle

Hej!

Råkade på din blogg för ett tag sen, och den/du är helt underbar! Flytta ut på landet som ni är precis vad jag vill göra... Känns bara som att det kan vara svårt att få jobb, men det får man väl lösa :) jag är nyfiken: vad vill ni plugga? Du vill fortfarande bli hälsocoach, eller?

Och om det inte är för "på": när ni tog lån för huset behövde ni ha någon förälder som gick i god för er?

Kram!

MVH Isabelle

2012-08-04 @ 07:41:28
URL: http://pinterest.com/bellebontemps

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback