Ledsamt.

Två stycken vandrade ut från djursjukhuset med rödgråtna ögon. Det här är det värsta jag gjort. Att behöva ta bort sina djur. Men jag vet att han kommer må bättre nu. Som veterinären sa "det är inget värdigt kattliv, ni har gjort allt ni kunnat och mycket mer.. Många som kommer in hit tar väldigt lätt på att ta bort djur, inte ni" nej. Julius kommer alltid alltid ha en stor plats i hjärtat. Imorgon begraver vi honom i trädgården. Vid den fina blombusken vi har. Mellan tårarna i rummet när veterinären gått ut sa Sebastian någonting jag alltid kommer komma ihåg. "en sak Julius lärt mig. Att aldrig sluta kämpa och alltid njuta av stunden" för oavsett hur dåligt han mått i perioder så har han alltid alltid varit en av de mysigaste katterna jag haft. Och när det går emot så ska jag tänka på dig julle. Du kommer alltid älskas minnas och tänkas på lite extra den 8/8.


Kommentarer
Postat av: Malin

Lider med er! Tog bort min katt Kenta för precis en vecka sen, och det är det absolut vidrigaste jag har varit med om :( Men nu behöver han inte lida mer och han och Julius kan nu springa och leka i katthimlen utan plågor. Stor kram till er! Ta det lugnt nu och krama varandra.
<3

2012-08-08 @ 19:59:52
Postat av: Natalie

Kram!

2012-08-08 @ 20:48:58
URL: http://happilywithyou.blogg.se
Postat av: Carro Blomqvist

vad sorgligt med julius :(

2012-08-08 @ 21:26:42
URL: http://glashusbloggen.blogg.se/
Postat av: Marit

Åh, vad ledsamt Fanny... Jag beklagar verkligen sorgen efter er lilla Julius... Jag vet hur det känns när ett älskat djur går bort... Men jag är säker på att han har det väldigt bra nu, precis som min Nemo... En stor varm kram till dig från mig!

2012-08-13 @ 17:14:48
URL: http://stridhhomedesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback