Målning pågår

Jag och älsklingen har målat bebissäng nyss (: ska vänta på att ena sidan torkar och sen målar vi resten imorgon! För ikväll vill vi mysa och varva ner i soffan (:

Nu blir det middagslagning! Köttfärsås med spaghetti gör dubbelsats så imorgon gör vi varma mackor med köttfärs och ost på. DET är gott! (:

Dagen har varit bra! Småpysslat inne och ute och pratat om dom kommande månaderna. Sebastian fick ett till alternativ för hösten! Så glad glad för din skull. Nu går det bra <3 antingen blir det att han väljer att jobba kvar där han jobbar nu heltid. Eller pluggar heltid på distans och jobbar extra i skolan här där vi bor eller pluggar heltid på distans och jobbar på gamestop inne i Linköping. Fick samtal i dag från chefen där! Kul :D så vi får se! Oavsett så känns det tryggt inför hösten! Någonting som vi tyvärr inte kunnat ta för givet innan. Men vi ville det här och vi har verkligen verkligen kämpat (: man ska aldrig ge upp det man brinner för!

På torsdag kommer mamma hit och hälsar på! Och på torsdag ska vi även in till Linköping och Hector ska få din ett års vaccin spruta. Brukar gå jättebra så hoppas på samma nu såklart! Mamma hänger med honom medan jag går på möte i skolan :D längtar efter att få börja!! Och få avsluta och lägga gymnasiet bakom.. Haha (: skönt!

Ska ta och va lite hjälpsam ute i köket nu (: så maten blir klar fortare! Magen kurrar!

Ha en mysig måndagskväll fina ni. Puss&kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback