Natti natti

Hoppas ni mår bra! Vi kröp precis ner i sängen och älsklingen somnade nyss. Jag tänkte bara gå in och säga godnatt så sova! Vi har haft en supermysig kväll ihop! <3 och imorgon kommer vi ha det med! Ska ut och äta på någon mysig restaurang och gå på bio. Sebastian ville överraska! Bästa <3 Petra Hectors gudmor kommer hit imorgon och avlastar mig. Jag ska inte klaga, för ger man sig in i någonting så tar man hand om det. Ja lite så fungerar jag. Men Petra erbjöd sig så jag får vila kroppen (ganska tungt nu att ta hand om och aktivera den lilla busiga ettårigen hihi) så hon kommer och stannar tills lillebror kommit. Om han inte kommit innan tisdag så åker hon hem och sen tillbaka igen när det sätter fart! Så på kvällen ska vi alltså ut och äta middag och gå på bio. Mysigt! Riktigt mysigt! Barnvakt har vi då vääääldigt sällan. Men som jag brukar säga. Jag skaffade inte barn för att lämna bort dom. Utan för att jag vill umgås med dom! <3 och sebastian tycker samma, skönt det :P

Idag har vi verkligen storstädat hela huset! Gud så skönt! Sen åt vi middag, poppade popcorn i kastrull och tände massa ljus och myste till once upon a time. På dagen var vi en sväng förbi förlossningen för undersökning och sen blev det tidig lunch på BK! Och lite småhandling på Coop innan vi åkte hem och städade som sagt ^^

Oooh nu tänkte jag sova! Sov så gott fina ni! Pussar <3 hörs mer imorgon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker precis som du. Jag har inte skaffat barn (eller hund) för att någon annan ska passa dem åt mig i tid och otid. Ha en fin dag!

2012-08-31 @ 07:57:03
Postat av: Sara

Tror min kommentar vart anonym? Det var jag som skrev iaf :)

2012-08-31 @ 07:58:57
URL: http://xn--nolltvfyratre-ufb.se
Postat av: Anonym

Tycker precis som du. Jag har inte skaffat barn (eller hund) för att någon annan ska passa dem åt mig i tid och otid. Ha en fin dag!

2012-08-31 @ 07:59:22
Postat av: Yvonne

Visst skaffar man sig barn för att ta hand om!Absolut!Men....man är ingen dålig förälder för att man skaffar barnvakt ibland,det behöver både föräldrar och barn emellanåt.Att bara vara ni 2 och att Hector får passas av någon annan,att han får se att ni går och att ni kommer tillbaka!Stor Kram.

Svar: håller verkligen med dig! Att man behöver det. Dels för att barnet ska bli mer självständigt och dels för att föräldarna ska få egentid. Och som du säger viktigt att barnet ser att föräldrarna går. Det gjorde min mamma alltid om (och när vilket var sällan) hon lämnade bort mig. att visa att hon gick. barnpsykologin är intressant. sitter med ett arbete just nu om det. KRAM!!
little misssunshine

2012-09-01 @ 13:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback