Vila fixa mysa inför vad som komma skall

God morgon raringar! Hoppas ni mår bra och sovit gott. Jag får frukost strax av mysmaken på sängen, sen tänker jag somna om tills Hector vaknar. Tar alla tillfällen i akt att vila nu. Känns lite som kroppen utsöndrat sömnpulver så att jag ska varva ner. Att känna sig trött är en sak, men jag ÄR verkligen trött just nu. Igår kväll innan middagen när jag pluggade vaknade jag av att jag satt och sov vid datorn.. Haha. Jag brukar inte klaga det är inte min grej. Men nu hade det vart skönt att bli av med den tunga magen och få ha lillebror hos oss istället. Sålänge jag har en funktionsduglig kropp som inte värker ständigt så kan jag orka vad som helst!

Så för att stilla er nyfikenhet :D han ligger i magen fortfarande. Tystheten beror på pluggande, uppvilande, besök i helgen och fixande inför hans ankomst. Jag lovar att jag säger till när han kommit. Skulle inte kunna hålla mig haha! Nu igår när vi tittade på varandra jag och Sebastian.. Så bestämde vi att nu går vi in i vår "bubbla" nu ska vi bara ta hand om varandra tills han kommer. Vad man behöver det! Få vara vi <3 få landa i allt som kommer snart.

Idag är det måndag igen och älsklingen är tillbaka på jobbet. Så glad för hand skull att ha blev befordrad och idag är första utbildningsdagen :D kommer sakna honom tokigt men vi ses ju sen! Ska plugga mysa med Hector och laga middag tills han kommer hem. Tvätta ska jag med, berget bara växer och växer! :P

Nej nu ska jag sova! Jag kommer nog inte uppdatera lika ofta men lite då och då. Men lovar som sagt att skriva när han kommit <3 puss och ta hand om er!

Veckohandling ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback